Naaktstrand Plage de Lostmarc’h

6,9
Goed 2 reviews
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Geschikt naaktstrand
 • Clothing optional
 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Gratis toegang
 • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Plage de Lostmarc’h ligt op het schiereiland van Crozon in Bretagne. Het is een rustig gelegen breed zandstrand van 800 meter aan de Atlantische Oceaan. Let op: zwemmen is, vanwege de hoge golven en de stromingen, gevaarlijk en dus verboden!

Bereikbaarheid Naaktstrand Plage de Lostmarc’h

Reis vanuit de plaats Crozon via de D308 naar het dorp Kernaléguen maar ga daarin niet rechtdoor naar het gehucht Lostmarc’h want daar kan niet worden geparkeerd. Sla juist linksaf (P is aangegeven) en rij ongeveer 600 meter door naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Crozon (aan je linkerhand). Ongeveer 50 meter verder ligt rechts een gemarkeerd onverhard parkeerterrein. Vanaf daar loopt een natuurpad van 500 meter rechtstreeks naar het strand. Eenmaal op het strand ga je naar links voor het gedeelte waar meestal naakt wordt gerecreëerd.

Naaktstrand Plage de Lostmarc’h in Frankrijk door jou bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Kernaléguen
29160 Crozon
Bretagne
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
48.20982033146594, -4.555444240352213
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6,9
  Blootvriendelijkheid
  9
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  4
  Staat van het sanitair
  4
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2
6,3

Prachtig strand op Crozon

Ik bezocht de locatie Met partner

Prachtig strand op het schiereiland Crozon. Vanaf parkeerplaats te bereiken 500 meter lopen over zandpad. Zwemmen officieel verboden, maar is wel mogelijk bij kalme zee. Er is geen toezicht of reddingsbrigade. Zeer rustig gelegen. Meeste naturisten zijn links van de strandopgang, maar rechts is ook mogelijk. Geen voorzieningen.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  4
  Staat van het sanitair
  4
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2

14 jun 2023 - Willem van den Brink

9

Fantastisch gelegen aan de ruige Atlantische kust. Strand is 400 meter breed en aan de linkerkant van de strandopgang recreëren naturisten. Geen borden met een officiële naturisten aanduiding, wel dat zwemmen verboden is. Dit waarschijnlijk omdat er geen toezicht is (wel SOS paal) en vanwege zeestromingen. Veel liefhebbers van golfsurfen leven zich uit in de bij tijden hoge branding. Op het strand heerst een ongedwongen sfeer waarbij ook af en toe textiel zichtbaar is. 95% is echter naturistisch. Eind augustus 2016 twee weken in een huisjespark bij het plaatsje Morgat op 3 km van het strand verbleven. Bereikbaarheid: Parkeerplaats bij de waterzuivering. Dan 500 meter over een smal zandpad naar het strand. Goed toegankelijk. Bij eb valt ongeveer 100 meter strand naar de zee droog en kan om de kaap gewandeld worden vanaf het Plage du Palud. Wordt vooral bezocht door stellen en alleengaanden.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10

13 sep 2016 - Joke en Ron

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website