Naaktstrand Opoutere

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Natuurwater
  • Gratis toegang

Beschrijving

Vanuit Auckland rijd je over de Southern Motorway en over Bombay Hill, neem de afslag links bij het bord richting Thames. Sla rechtsaf bij Kopu, hierna links bij het bord richting Hikuai.

Steek de heuvel over en rijd door een prachtig ongerepte bush, sla rechtsaf bij het bord naar Whangamata. Rijd ongeveer 12 kilometer door en sla linksaf richting Opoutere, hierna rijd je ongeveer 4 km door naar het Opoutere Beach Recreation Reserve.

Je loopt 10 minuten tussen de pijnbomen naar een prachtig strand aan de oceaan. Er is een camping op ongeveer 200 m voorbij het natuurgebied. De winkels en een benzinestation vindt u in Whangamata, 12 km naar het zuiden. Een heel populair naaktstrand.

Adresgegevens

Adres

409 Opoutere Road
3691 Bay of Plenty
Coromandel Peninsula
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-37.105746, 175.879120
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website