Naaktstrand Opoutere

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Natuurwater
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Vanuit Auckland rijd je over de Southern Motorway en over Bombay Hill, neem de afslag links bij het bord richting Thames. Sla rechtsaf bij Kopu, hierna links bij het bord richting Hikuai.

Steek de heuvel over en rijd door een prachtig ongerepte bush, sla rechtsaf bij het bord naar Whangamata. Rijd ongeveer 12 kilometer door en sla linksaf richting Opoutere, hierna rijd je ongeveer 4 km door naar het Opoutere Beach Recreation Reserve.

Je loopt 10 minuten tussen de pijnbomen naar een prachtig strand aan de oceaan. Er is een camping op ongeveer 200 m voorbij het natuurgebied. De winkels en een benzinestation vindt u in Whangamata, 12 km naar het zuiden. Een heel populair naaktstrand.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
409 Opoutere Road
3691 Bay of Plenty
Coromandel Peninsula
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-37.105746, 175.879120
map Open kaart