Naaktstrand Ototoka Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Ototoka Beach ligt ongeveer 20 km ten noordwesten van Wanganui. Ototoka beach kan bereikt worden door een met een hek afgezet grindpad via een boeren paddock.

De naturisten zone is ongeveer 300 tot 400 m lopen naar het noord westen (hoewel sommige de voorkeur aan het zuidoosten geven) rond een punt dat van de afrit van de parkeerplaats zichtbaar is (bovenop de klif). Ten zuiden van Wanganui zijn er verschillende mogelijkheden om naakt te zwemmen, waarvan de eerste het South Beach, naast het vliegveld zit.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Maxwell 4574
Taranaki
Wanganui, Manawatu
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-39.866216, 174.831335
map Open kaart