Naaktstrand Ototoka Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Ototoka Beach ligt ongeveer 20 km ten noordwesten van Wanganui. Ototoka beach kan bereikt worden door een met een hek afgezet grindpad via een boeren paddock.

De naturisten zone is ongeveer 300 tot 400 m lopen naar het noord westen (hoewel sommige de voorkeur aan het zuidoosten geven) rond een punt dat van de afrit van de parkeerplaats zichtbaar is (bovenop de klif). Ten zuiden van Wanganui zijn er verschillende mogelijkheden om naakt te zwemmen, waarvan de eerste het South Beach, naast het vliegveld zit.

Adresgegevens

Adres

Maxwell 4574
Taranaki
Wanganui, Manawatu
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-39.866216, 174.831335
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website