Naaktstrand Breaker Bay

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Breaker Bay, bereik je door de snelweg te volgen met de borden naar het vliegveld. Sla rechtsaf bij het bord richting het Airport-Strathmore-Seatoun. Sla linksaf bij het bord naar Seatoun, rijdt voorbij de winkels, de heuvel op, door de tunnel en sla rechtsaf bij de afslag naar Ludlam St.

Hierna, ga je via de Inglis Street rechtsaf, rijd 1 km over de heuvel en parkeer naast het strand. Je loopt over het strand en kunt voor de opening in de rots heerlijk zonnen. Een fijn kiezelstrand, met een noordwestelijke bescherming.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Breaker Bay
6022 Wellington
Wellington Region
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-41.332214, 174.829457
map Open kaart