Naaktstrand Breaker Bay

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Breaker Bay, bereik je door de snelweg te volgen met de borden naar het vliegveld. Sla rechtsaf bij het bord richting het Airport-Strathmore-Seatoun. Sla linksaf bij het bord naar Seatoun, rijdt voorbij de winkels, de heuvel op, door de tunnel en sla rechtsaf bij de afslag naar Ludlam St.

Hierna, ga je via de Inglis Street rechtsaf, rijd 1 km over de heuvel en parkeer naast het strand. Je loopt over het strand en kunt voor de opening in de rots heerlijk zonnen. Een fijn kiezelstrand, met een noordwestelijke bescherming.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Breaker Bay
6022 Wellington
Wellington Region
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-41.332214, 174.829457
map Open kaart