Naaktstrand Ahrenshoop

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Beschrijving

Naaktstrand Ahrenshoop ligt aan de Duitse Oostzeekust. Zoals aan vele andere voormalige Oost-Duitse kusten is ook op de stranden van het schiereiland Fischland-Darss-Zingst naaktrecreatie heel gewoon. Op het schiereiland vind je naaktstranden bij Dierhagen, Wustrow, Prerow, Zingst en dus ook bij Ostseebad Ahrenshoop. In het algemeen zijn de centrale strandopgangen voornamelijk textiel (‘mit’), ga je hier verder vandaan dan zul je al snel steeds minder (‘ohne’) badkleding zien. Ahrenshoop staat ook bekend als een kunstenaarsdorp, het lokale Kunstmuseum Ahrenshoop is dan ook een aanrader.

Heb jij Naaktstrand Ahrenshoop in Duitsland bezocht?

Dit is alle informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Weg zum Hohen Ufer 13
18347 Ahrenshoop
Mecklenburg-Vorpommern
Duitsland

Navigatieadres

Google coördinaten
54.376844632608424, 12.407167910018874
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website