Naaktstrand Glowe

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Glowe is een officieel naaktstrand aan de oostkant van het badplaatsje Glowe op het Duitse eiland Rügen. Het begint ongeveer 400 van de strandwacht in oostelijke richting. Het is strandgedeelte 10 tot 12. Er zijn ook vrij veel textiel stranddagen, maar verder geen probleem. Het strand is prima, alleen zand, golfslag is klein.

Meer over Naaktstrand Glowe

Naaktstrand Glowe ligt op Rügen: Duitslands grootste eiland (met bruggen en wegen naar het vasteland) en dit eiland heeft een aantal zwemgedeelten voor naturisten. Het langste naturistische duingebied strekt zich uit langs de Schabe van Glowe tot Juliusruh.

Adresgegevens

Adres

Glowe
Glowe
Rugen
Duitsland

Navigatieadres

Google coördinaten
54.4355922, 13.2220504
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website