Naaktstrand Maasvlakte 2

6,7
Goed 58 reviews
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Officieel naaktstrand
 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Gratis toegang
 • Parkeren op < 1 km
 • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

 • Toilet

Beschrijving

Wil je naaktstrand Maasvlakte 2 in Rotterdam (Zuid-Holland) bezoeken? Op deze pagina vertellen we je er alles over. Allereerst goed om te weten: naaktstrand Maasvlakte 2 staat goed aangegeven en is gratis toegankelijk. Lees onderaan deze pagina ook de ervaringen van andere bezoekers van naaktstrand Maasvlakte 2.

In 2023 is het naaktstrand weer helemaal toegankelijk, nadat Eneco in 2022 winturbines op het stille (extensieve) strand heeft geplaatst. En: vanaf 2023 is het naaktstrand 500 meter langer! Lees hier meer.

Algemene informatie over naaktstrand Maasvlakte 2

Een modern industriegebied is niet onmiddellijk de plek waar je een naaktstrand verwacht. Maar Maasvlakte 2 in deze nieuwste uitbreiding van het Rotterdamse havengebied is er ook ruimte voor natuur en recreatie tussen modernste containerterminals en de grootste zeeschepen. Dit hele gebied was oorspronkelijk zee en is opgespoten land. Wie wil weten hoe dit technisch hoogstandje tot stand is gekomen en een rondvaart door dit gebied wil maken, moet zeker in bezoek brengen aan het bezoekerscentrum Futureland.

Door de ontwikkeling van de Maasvlakte 2 in 2008 verdween het toenmalige Slufterstrand op de Eerste Maasvlakte, een eerdere uitbreiding van de Rotterdamse haven. Hier was een naaktstrand en de gemeente Rotterdam wilde dat het op het nieuw aan te leggen strand weer mogelijk was om bloot te zonnen. En hier hebben NFN Open & Bloot en het Havenbedrijf Rotterdam samen aan gewerkt. Er is gekozen voor een noordelijke plek van het strandgedeelte op de grens bij het (rustigere) sportstrand.

In 2022 begint energieleverancier Eneco met de bouw van een windpark op Maasvlakte 2. Een deel van de turbines komen op het strand langs de vloedlijn te staan.  De eerste turbine zal op het sportstrand op ongeveer 200 meter van het naaktstrand worden geplaatst. Als stakeholder is NFN Open & Bloot bij dit project betrokken. Het is nu al duidelijk dat de turbines die het dichtst bij het recreatiestrand komen te staan, worden uitgerust met stillere rotorbladen. Strandbezoekers zullen geen last hebben van slagschaduw.

Sfeer en faciliteiten naaktstrand Maasvlakte 2

Het nieuwe strand is geopend in 2018. Vanaf de trap bij parkeerplaats P1 (rood) loop je meteen naar rechts het naaktstrand op. Het strand staat zowel op het bord voor de trap als op het naaktstrand met borden aangegeven. Het strand is (sinds 2023) 1000 meter lang (oorspronkelijk was dit 500 meter). Omdat lang niet iedereen goed naar de borden kijkt, gaan textielrecreanten op drukke dagen ook bij de strandopgang liggen op het naaktstrand. Dit was de aanleiding de gemeente Rotterdam om op voorspraak van NFN Open & Bloot het naaktstrand te vergroten.

Er heerst een prettige sfeer op het strand en er komt een gemengd publiek. Er komen ook veel gezinnen. Het strand biedt een mooi en weids uitzicht. Er staat een snackcontainer op P3 en op P1 zijn er toiletten. Verder zijn er geen faciliteiten of horeca, dus bij een langer verblijf is het goed je eigen drinken en eten mee te nemen.

Bel in geval van nood alarmnummer 112 of doe (bijv. in geval van overlast) een melding via 0900-8844 (politie).

Routebeschrijving naar naaktstrand Maasvlakte 2

Parkeerplaats auto/fiets: 51.93156, 3.97961
Bushalte: (ov9292.nl) Maasvlakte Plaza, Maasvlakte Rotterdam – loopafstand 3,5 km enkele reis

Heb jij foto’s van naaktstrand Maasvlakte 2 in Zuid-Holland?

Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Help anderen met jouw ervaring over naaktstrand Maasvlakte 2

Bijna iedereen op onze website kijkt eerst naar de beoordeling van een blootlocatie voordat ze deze bezoeken. Daarom zouden we jou willen vragen of je misschien een review over de door jou bezochte blootlocatie(s) zou willen schrijven? Wie weet help jij zo iemand bij het maken van zijn/haar keuze! Je kunt een review achterlaten onderaan deze pagina. Alvast bedankt!

Houd je (naakt)strand schoon!

Natuurlijk hebben wij milieu en natuur hoog in ons vaandel staan! Het ligt in onze aard om geen afval op het (naakt)strand achter te laten. Vaak vind je hier ook prullenbakken. Zijn deze vol of staan ze er een keer niet? Neem dan jouw afval mee en laat het niet achter! Alleen zo dragen we ons steentje bij aan een schoon strand en een schone zee! NFN Open & Bloot is partner van Green Deal Schone Stranden.

Sluit je aan bij NFN Open & Bloot

Locatievinder BlootKompas! is een product van NFN Open & Bloot: de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Je kunt op ons rekenen als het gaat om de promotie van naaktrecreatie en behoud en uitbreiding van naaktstranden en andere mooie openbare recreatieplekken in Nederland.

Sluit je met één klik aan bij NFN Open & Bloot – zo kun je bloot blijven genieten op de mooiste plekjes van Nederland.  Lees meer informatie over het lidmaatschap.

 

 

Adresgegevens

Adres

Maasvlakte, Rotterdam
Zuid-Holland
Nederland

Navigatieadres

Google coördinaten
51.93211, 3.9776
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6,7
  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  7,4
  Prijs / kwaliteit
  7,3
  Faciliteiten
  4,9
  Zwemmen
  9
  Staat van het sanitair
  4,3
  Eten en drinken
  4,7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8,4
  Kindvriendelijkheid
  7,2
  Geschikt voor mindervaliden
  3,4
7

Matig strand

Ik bezocht de locatie Alleen

Ik snap wel de reacties over enge mannetjes in de duinen. Zelf kom ik er soms als man ook alleen om lekker te relaxen op het strand en word ook nerveus van die mannetjes in de duinen. Dat ontneemt veel ontspanning. Ik zou ook pleiten voor verplaatsen van het strand naar P3 achteraan. Of je nu man of vrouw bent, je dient elkaar normaal en respectvol te behandelen. Dat doe je ook op een textielstrand. Ik zou het wel jammer vinden als vanwege die vieze mannetjes men iedereen die alleen is zo gaat beoordelen.

  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  8
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6

07 jun 2024 - Ron

3,4

Havenbedrijf is laks

Ik bezocht de locatie Met partner

Vanwege het bereik, de rust en gemoedelijkheid is de Maasvlakte prettig. Echter, is er door de bouw van Portlantis een onveilig gevoel ontstaan, doordat personeel en bezoekers kunnen gluren. 1 toilet voor honderden mensen, schande en smerig!

  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  2
  Prijs / kwaliteit
  4
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  6
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  4
  Kindvriendelijkheid
  4
  Geschikt voor mindervaliden
  2

12 mei 2024 - B. Vrijhof

9

Actie gevraagd

Ik bezocht de locatie Met partner

Prachtig strand en heerlijk water. Zoals de site al omschrijft, ziet niet iedereen de bebording en wordt een gedeelte gebruikt als textielstrand. Zolang de zon schijnt is het hier prima vertoeven. Na zonsondergang voelen wij ons minder op het gemak door figuren die dichtbij komen en iets anders verstaan onder naaktrecreatie. Echt heel jammer. We hebben onze picknick afgebroken en zijn direct weggegaan. Hier gaan we niet snel meer naartoe.

  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Zwemmen
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10

09 sep 2023 - Erik

7,7

Prima strandje voor elk wat wils

Ik bezocht de locatie Met partner

Zondag rond de middag op een zonnige augustusdag nog prima parkeren langs de weg. Na 10 minuten lopen een mooie plek gevonden tegen de duinen aan. Gemoedelijke drukte met stellen met en zonder kids. Heerlijk gezwommen (zonder kwallen dit keer). Van de windmolens echt geen last. Ja, er zijn wat mannen alleen (waar niet?) in de duinen, maar daar hebben we echt geen hinder van ondervonden. We gaan er graag nog eens heen, temeer het heel makkelijk is aan te rijden vanaf de snelweg.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  10
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8

21 aug 2023 - Peter en Monique

3,7

Dit kan echt niet meer!

Ik bezocht de locatie Alleen

Ik ben op veel stranden geweest maar wat hier gebeurt kan gewoon echt niet. Ik ben het volledig eens met de vorige adverteerder (Valery). Met name in de duinen gebeuren de meest ranzige dingen. Alleenstaande mannen staan constant tussen het riet alles in de gaten houden. En als er dan iemand niets vermoedend komt liggen duiken er binnen de kortste keren meerdere mannen om die persoon heen. Of constant heen en weer lopen. Er liggen ook gezinnen en kinderen even verderop. Totaal geen respect. Probleem is dat er totaal geen controle is. En advies is om de duinen direct te verbieden voor publiek. Dit doen ze op meerdere stranden en zo dwing je mensen meer in de openbaarheid te laten liggen bijvoorbeeld op het strand zelf. Zo heb je meer zicht. Mocht je hier toch nog naartoe willen wees dus beducht op vieze mannetjes. Vaak ook Oostblokkers. Ik zou dan op het strand zelf gaan liggen of iets verderop bij de windmolens waar het wat rustiger is. Probleem daar alleen is dat met name doordeweeks je weer last hebt van werklui ivm werkzaamheden aldaar.

  Blootvriendelijkheid
  2
  Hygiëne
  6
  Prijs / kwaliteit
  2
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  6
  Staat van het sanitair
  6
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2

11 jul 2023 - Martin

6,8

Het gaat hier keihard achteruit

Ik bezocht de locatie Met partner

Met veel plezier gingen wij hier altijd heen, maar tegenwoordig is het een smerig swinger en sextoeristen strand! Om de haverklap word je er als vrouw lastig gevallen, in de duinen vinden hele orgies plaats het is hier gewoon te ranzig voor woorden echt zo ontzettend jammer dat er niet meer toezicht gehouden wordt. Wij gaan er niet graag meer naar toe en waarschuwen bij deze vrouwen en zeker mensen met kinderen ga hier gewoon niet heen het is echt te bizar wat hier allemaal gebeurd!

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  10
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2

15 jun 2023 - Valery

9,5

prima strand

Ik bezocht de locatie Met partner

Op mooi weer wel redelijk druk. Zorg voor 10 uur aanwezig te zijn op het parkeer terrein anders is het parkeerterrein bij opgang 1 vol. Hoe het in 2023 zal zijn is koffiedik kijken. Nadeel is wel dat er geen openbaar vervoer in de directe omgeving is.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  8
  Zwemmen
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8

06 jan 2023 - Hans

10

verplaatsen naakt gedeelte

Ik bezocht de locatie Alleen

Het zou mooi zijn als het naaktgedeelte verplaatst wordt naar p3 (blauw) richting Oostvoorne waar het badstrand ophoudt. Dit geeft gelijk een oplossing voor de chauffeurs die in de weekenden en 's avonds naar het strand gaan. Deze mensen komen vanaf de truckparking en lopen/fietsen naar de dichtstbijzijnde opgang. En dat doen de meeste niet truckers ook, stoppen bij de 1e opgang en belanden dan op het naaktstrand. Dit jaar was een uitzonderlijk jaar met de bouw van de windmolens. Volgend jaar is dat anders maar neemt niet weg dat er bij drukte meer textiel op het naaktstrand zit dan naaktrecreanten. Reden: geen handhaving. Wanneer het strand verplaatst wordt dan is de reddingsbrigade wat dichterbij die eventueel mensen kunnen duidelijk maken dat het naaktstrand voor naaktrecreanten is. Want op het naaktstrand mag je bloot maar is niet verplicht en daar wringt de schoen. Wederzijds respect is ver te zoeken en dan krijg je situaties van compleet gesluierde families op het naaktstrand waarvan de mannen mij dan aanspreken dat ik weg moet. Verder een oproep aan een ieder die dit leest, blijf niet weg, verstop je niet en kom lekker naar het strand.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  10
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Eten en drinken
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  10

18 nov 2022 - Peter

(Opmerking NFN Open & Bloot) Sinds 2022 is het naaktstrand verlengd met 500 meter. Dit nieuwe gedeelte kon vanwege de bouw van de windmolens niet worden gebruikt, maar dat kan wel m.i.v. 2023. Er is dan in ieder geval meer ruimte.

22 nov 2022 - Bernd Huijser

4,6

Ik weet het niet....

Ik bezocht de locatie Met vrienden

Ik weet niet wat ik hiervan moet vinden. Op de eerste plaats veranderden de borden steeds. De overgang van textiel naar naakte gedeelte is daarom soms lastig. Wij besloten daarom rustig in de duinen te gaan liggen. Het valt op dat regelmatig dezelfde mannen/jongens langslopen. Soms maken ze een praatje en sommige lopen gewoon door. Ik weet alleen niet of ze oprecht geïnteresseerd zijn of graag zichzelf showen. Al met al geen hele rare ervaringen meegemaakt maar toch... Wat wel stuitend was is dat even verderop in de duinen een ouder echtpaar erg intiem was en bepaalde handelingen bij elkaar deden. Dit kan echt niet! Helaas was er geen security te zien om dit te melden. Ik denk dat je je vooral moet instellen dat wanneer je in de duinen gaat liggen je veel bekijks hebt van alleenstaande figuren. Daarentegen kun je beter op het strand liggen als je hier niet van gediend bent.

  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Prijs / kwaliteit
  2
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  8
  Staat van het sanitair
  6
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  4
  Kindvriendelijkheid
  4
  Geschikt voor mindervaliden
  2

06 sep 2022 - Mart

5,7

Achteruitgaan naturistenstrand

Ik bezocht de locatie Alleen

Afgelopen ochtend geweest en ook al jaren,maar viel op dat er veel textiel recreërt terwijl textielstrand stuk groter is en bovendien komen er steeds grote groepen Polen (zo te horen) met een hoop kabaal zwemmen en lol trappen met zwembroeken aan, maar ook nog eens de rust verstoren, kunnen ze ook op textielgedeelte doen. Is kwestie van fatsoen om op je eigen gedeelte te blijven er is ruimte zat, stel dat ik in Adamskostuum gaat lopen tussen de textiel recreanten, ben bang vd reacties.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  8
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2

20 aug 2022 - Ron

(Opmerking NFN Open & Bloot) Volgend jaar, als het plaatsen van de windturbines gereed is, wordt het naaktstrand groter. Er is dan ruimte om een stuk uit te wijken. Nu kan dat niet omdat het strand door de werkzaamheden is afgesloten.

22 aug 2022 - Bernd Huijser

4

Glurende oude mannen in de duinen

Ik bezocht de locatie Alleen

Het is een fijn strand. Grote nadeel is dat er veel oudere mannen in de duinen liggen te gluren. Ik vond dit als jonge man(36) heel onprettig. Gelukkig een leuke dame gevonden die ook alleen was en waar het goed mee klikte.

  Blootvriendelijkheid
  6
  Staat van het sanitair
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2

02 aug 2022 - Visser

6,3

Heerlijk genieten

Ik bezocht de locatie Alleen

Iedereen laat je goed in je waarde. Hoe je er ook uit ziet hoe goed of slecht je lichaam gevormd is. Geen seconde ongemakkelijk gevoeld. Kan niet snel genoeg terugkeren. Komt volledig tot rust. Jammer van beperkte lengte van het strand.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  6
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  6

24 jul 2022 - Frans

6

Windmolens

Ik bezocht de locatie Met partner

Eind juli bezocht. Naaktstrand is gewoon open maar een flink stuk kleiner. Door de bouw zit de mooie lange wandeling er voorlopig niet meer in. Wel meer gevarieerd (gekleed) publiek dan voorheen. Hopelijk is dit ook tijdelijk. Windmolens zijn onvermijdelijk maar helaas heel lelijk.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  2

24 jul 2022 - P&J

6,6

8

Ik bezocht de locatie Alleen

Er draait een camera bij het hek, war ze aan het bouwen zijn. De camera draait steeds richting strand en duinen, en weer terug. Net een heel prettige gedachte qua privacy

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2

20 jun 2022 - Remon

10

Alleen

Ik bezocht de locatie Alleen

Ik ga regelmatig naar dit strand, vaak einde van de dag na mn werk. Even een duik in zee en vaak een stukje lopen langs het strand (aangekleed). Het is deze zomer nu drie keer gebeurd dat ik werd lastig gevallen. Twee keer door mannen die me aanspraken en één keer terwijl ik langs het strand liep en iemand zich zat af te trekken. Ik vind dat vervelend. De stokstaartjes staan er bijna altijd, daar heb ik geen last van. Hoe en waar kan ik dit ergens melden?

  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  10
  Zwemmen
  10
  Eten en drinken
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10

13 nov 2021 - Ida

Reactie NFN Open & Bloot - Wat vervelend om te horen! Het heeft altijd zin om ongewenst gedrag bij de politie te melden. Dit kan via 0900 – 8844 (in noodgevallen 112) of via www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen. De politie kan en zal niet altijd ter plaatse komen, maar zeker bij meerdere meldingen komt de politie in actie. Overigens doet NFN Open & Bloot ook melding bij de gemeente.

17 nov 2021 -

Klein maar fijn

Ik bezocht de locatie Alleen

Aangenaam verrast was ik na het bezoekje aan de Maasvlakte, het is klein maar heb toch een stukje naast het naaktstrand kunnen wandelen. Door dat er veel wind stond, dacht ik zoek een plekje in de duinen. Tot mijn verbazing stond ik ineens op het fietspad. Maar ik ga zeker nog eens terug op een doordeweekse dag. Dan misschien minder textiel badgasten en dan waarschijnlijk een langere wandeling.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

17 aug 2021 - Pamela

8,3

Mooie locatie met super leuk maritiem uitzicht

Ik bezocht de locatie Met partner

Maasvlakte 2 is een gaaf en fijn naaktstrand locatie. Goed bereikbaar per auto en (bijna altijd) makkelijk en dichtbij parkeren. Het strand is prettig bereikbaar via twee opgangen of via de duinen. Lekker zwemmen en een mooi uitzicht op de Noordzee met al haar scheep- en pleziervaart. Er valt altijd wel iets te zien. Voorzieningen zijn nauwelijks aanwezig; hier stel je je dus op in door mee te nemen wat belangrijk voor je is. Overigens, als je wat moeite doet, zijn aan de wegkant twee 'container verkooppunten' en is iets verder weg bij het Calandkanaal een super leuke 'koek en zopie'. Je kan lange wandelingen maken, weliswaar niet overal naakt. Fijn (en belangrijk) is dat dit strand ook door veel gezinnen en stellen (en ja, ook met kinderen) wordt bezocht, zodat een prettige sfeer ontstaat. Van de naast gelegen 'textiel' stranden ervaren wij (man en vrouw) geen overlast, het loopt een beetje in elkaar over. Kortom, een prima plek voor FKK dagrecreatie. Van harte aanbevolen.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  8
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  4
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  6

22 mrt 2021 - Robert Tettelaar

7,3

Top strand

Ik bezocht de locatie Met partner

Heerlijke locatie ruim strand

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  8
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2

21 mrt 2021 - Rene Boegheim

8

Ik bezocht de locatie Met partner

Heerlijk rustig strand in de duinen heerlijk naakt vertoeven wij komen er geregeld zijn beide verzot op naturisme.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  8
  Staat van het sanitair
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  6

21 mrt 2021 - Hans lok

6,4

strandplezier

Ik bezocht de locatie Met partner

Maasvlakte 2 strand is gewoon een heel fijn strand, goed bereikbaar en niet al te druk. Helaas zijn er bij het naakt gedeelte (nog) geen voorzieningen betr. eten/drinken en sanitair. Over het algemeen zijn er meer 50+ personen dan jongeren of juist jonge gezinnen. Ik zou zo zeggen: ervaar het zelf een keer.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  6
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  4
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  8

03 jan 2021 - Ada Westdorp

8,6

Goed toeven daar hoor

Ik bezocht de locatie Met partner

Goed en mooi strand geen sanitair eigen eten en drinken meenemen ...top locatie

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  4

23 dec 2020 - Ton

8

Ik bezocht de locatie Met partner

Fijn strand goed vertoeven komen er graag en vaak.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  6

22 dec 2020 - Hans lok

5,2

NIET met de fiets.

Ik bezocht de locatie Met partner

Grote parkeerplaatsen voor auto's maar de mogelijkheden om onze fietsen te plaatsen maar ook veilig ergens aan te bevestigen waren minimaal!!!! Je wilt als overheid toch dat jouw bezoekers zo min mogelijk met de auto komen. Nou maak dan mogelijkheden dat dat mogelijk is.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  6
  Prijs / kwaliteit
  2
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  4

02 okt 2020 - Paul Rooijackers

6,3

goed toeven

Ik bezocht de locatie Met partner

Is een prima locatie.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Prijs / kwaliteit
  2
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  4
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  4

04 sep 2020 - hans

9,5

Aanrader

Ik bezocht de locatie Met partner

Is goed te bereiken via de A15 richting europoort. Goed aangegeven. Groot parkeerterrein A. Met zomerdag wel vroeg parkeren. Helaas is het aanwezige restaurant een eind lopen.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  8
  Zwemmen
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

28 aug 2020 - Hans

6,3

Helaas niet altijd fijn

Ik bezocht de locatie Met partner

Het zou om te beginnen fijn zijn als er op de wegwijzers op de N15 al staat dat er ook een naturistenstrand aanwezig is. Misschien een bord van NFN/FKK. Dan ook een bord bij de parkeerplaats bij de eerste rode palen. Nu komt men hier naar beneden op de grens gekleed en naturistenstrand in de loop van de dag wordt het naturistenstrand overspoeld (zeker als het druk is) met geklede badgasten en die laten helaas niet iedereen in zijn waarde. Ook is het niet makkelijk het strand te verlaten het onderste gedeelte van de trap is verdwenen onder het zand. Dus echt een pittige klim en niet echt geschikt als je slecht ter been bent. Beetje jammer.

  Blootvriendelijkheid
  4
  Hygiëne
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  4
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2

14 aug 2020 - Ria Vermeulen

5,7

Steeds meer geklede bezoekers

Ik bezocht de locatie Met partner

Meer en meer geklede bezoekers. Deels onwetend door gebrek aan borden, deels mensen die lijken te komen omdat het rustig is. Voor naturisten niet relaxed meer. Jammer maar dit gaat zo helemaal verdwijnen wat wellicht ook de bedoeling is van gemeente en overheid.

  Blootvriendelijkheid
  4
  Hygiëne
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  8
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2

09 aug 2020 - Mart-Jan

7,3

Een helse klim

Ik bezocht de locatie Met partner

Heerlijk groot naaktstrand. Gemakkelijk te bereiken via de A15. Ruim voldoende parkeergelegenheid m.u.v. hele drukke warme dagen. Geschikt voor kinderen; loopt langzaam af in zee. Faciliteiten: prullenbakken en bordjes van de NFN die het begin en einde van het naaktstrand aangeven. Goede ontspannen atmosfeer. Geen horeca en geen toiletten. De reddingsbrigade is alleen tijdens de weekenden en tijdens de vakantie aanwezig. De toegangstrap aan de strandzijde is - inmiddels al jaren - helemaal ondergeschoven met zand, en is daardoor zeer slecht toegankelijk; zeker voor ouderen en gehandicapten. Een helse klim met je strandspullen naar boven door het rulle het zand aan het einde van een mooie stranddag is zeker geen pretje. Hopelijk wordt hier ooit nog eens iets aan gedaan.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  6
  Zwemmen
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  2

08 aug 2020 - Gijs

het is er prettig bloot recreëren. zelf zorgen voor een natje en een droogje. geen faciliteit op het strand aanwezig

Ik bezocht de locatie Met partner

Heerlijk ruim strand . Wij waren wat later en hadden geluk dat het nog toegankelijk was later in de middag was ivm de drukte de toegangsweg door verkeersregelaars afgezet

Ook interessant (telt niet mee in de score)

31 jul 2020 - Gert-Jan

3,4

Gaat hard achteruit

Ik bezocht de locatie Met partner

Kom al jaren op het naaktstrand....alleen het aantal "gewone " badgasten word met de dag meer. De sluiproute tussen de duinen staan alleen aan het begin strand een klein bord..verder nergens. HIER MOET WAT AAN GEDAAN WORDEN TOCH!! ZO niet prettig meer...zeker niet om alleen te gaan. Mooi strand, heerlijk zwemmen/afkoelen.

  Blootvriendelijkheid
  2
  Hygiëne
  6
  Prijs / kwaliteit
  2
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  8
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2

31 jul 2020 - Esther

7,3

Prima strand

Ik bezocht de locatie Met partner

Prima strand! Vlak naast het textielstrand maar dat is geen probleem. Gratis parkeren en je hoeft niet mijlenver te lopen. Geen voorzieningen, neem dus voldoende eten en drinken mee.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  10
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

30 jul 2020 - Jan

3,1

Jammer

Ik bezocht de locatie Met partner

Komen hier al 5 jaar , maar elk jaar is het strand (lengte) verschillend. Dan 500 meter dan 800 meter etc. Het is ook moeilijk te zien vanaf de weg voor een leek vanaf ....tot waar.....het naaktstrand loopt. Je moet het weten dat vanaf de rode palen (trappen-P) (richt.noord) een naaktstrand loopt tot....???? Dat wordt niet aangegeven vanaf de weg. Alléén als je op het strand bent , dan zie je een bord NFN Naakstrand , wat dus elk jaar anders is (lengte)......Dit houdt dus in dan ook een strandganger (gekleed in badpak-zwembroek) hier vertoeft , wat niet altijd prettig is voor de naaktrecreant. Die parkeert zijn auto langs de weg en komt het strand op (onwetend naaktrecreatie) en gaat liggen !!!! Momenteel wordt het strand ook smaller ivm het weggeslagen zand aan de waterkant...Dus nog MINDER ruimte !!!!

  Blootvriendelijkheid
  4
  Hygiëne
  2
  Prijs / kwaliteit
  2
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  8
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2

14 jul 2020 - René

7,7

Heerlijk strand

Ik bezocht de locatie Met partner

Komen hier al jaren ook met onze dochter onder de 11 jaar. Heerlijk strand jammer alleen wel dat op extreme drukke dagen er we heel veel textiel tussen ligt die overigens geen overlast veroorzaken. Over t algemeen heerlijk rustig recreeren

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  6
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10

19 dec 2019 - Charles

8

Heerlijk strand met super zwemwater en uitzicht

Ik bezocht de locatie Met partner

Maasvlakte 2 is een heerlijk naturistenstrand, Prettig rustig, vermoedelijk a.g.v. de reisafstand en het ontbreken aan voorzieningen voor de echte luxe liefhebbers. In ruil daarvoor een super strand, mooi zwemwater, met laag tij lekkere zwinnen. Gratis parkeren en altijd wel bij 1 van de op/afgangen. Hoofd op/afgang grenst direct aan textielstrand, wat veel textiel wandelaars en bezoekers oplevert, waarvan wij minimaal overlast ervaren. Ook kindvriendelijk, het is een naturistenstrand zonder gedoe en gefriemel, iets dat wij als prettig ervaren. Hou rekening met wat wind, kortom: tentje of windscherm is handig. Bij het ontbreken van voorzieningen bij echt warm weer voldoende zonnebrand, eten en drinken, etc meenemen. Have fun, carpe diem!

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  10
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

26 aug 2019 - Robert & Marlot

8

Maasvlakte 2

Ik bezocht de locatie Met partner

Heerlijk en groot strand. Helaas toiletten en restaurant op flinke loopafstand. Trappen zijn erg stijl en aan de strandzijde onder het zand gestoven waardoor het laatste stukje niet echt veilig is. Bij hoog water loopt er een lagune vol wat voor kinderen veilig is. een absolute aanrader voor een ieder di rustig naakt wil recreëren

  Blootvriendelijkheid
  10
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  4

24 mei 2019 - Hans

5

Sinds het naaktstrand 's Gravensande door de autoriteiten ontoegankelijk is gemaakt voor anderen dan ultra fitte topsporters, kom ik op het Maasvlakte strand. Een eind rijden (uit Vlaardingen) maar er is nooit file en.....gratis parkeren vlák onder aan het duin! Ideaal. Prachtig breed strand en bijna altijd zeehondjes in de zee! Jammer dat de trap naar het strand (27 treden) voor 75% is "ondergesneeuwd". De terugweg naar de auto is steeds weer een uitdaging. Jammer ook van al die textielfamilies die niet alleen óp het naaktstrand komen liggen, maar dan ook nog het lef hebben om te eisen dat je iets aantrekt omdat de kinderen niet tegen blote mensen kunnen! Verder niets dan lof voor dit strand.

  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10

18 jul 2017 - Rob

5

Komen te veel mensen met kleding aan! Mooi strand, makkelijk aan te rijden, geen drukte.

  Blootvriendelijkheid
  5

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  4

06 jul 2017 - mar

7

Vandaag voor het eerst dit seizoen weer eens dit naaktstrand bezocht. Een aantal zaken vielen mij op: 1) De naaktstrand bordjes zijn verplaatst naar de tweede (rode) opgang. Dit was vorig jaar de eerste (rode) opgang. Hierdoor lijkt het naaktstrand groter te zijn geworden, maar schijn bedriegt. Het is nog steeds 500 meter naar rechts. Echter, daarna loopt het naaktstrand schijnbaar nog door, want ik zie daar nog bijna iedereen nog naakt. 2) Wat mij stoort zijn honden en uitwerpselen, die kom je her en der tegen. Storend is ook het feit dat deze honden vaak loslopen en niet zijn aangelijnd. Persoonlijk vind ik dat honden niet op een strand thuis horen. 3) Het aantal vuilnisbakken is te beperkt. Deze zouden ook op de minder drukke stukken moeten staan. Het gevolg: her en der zwerfvuil. 4) Het ontbreekt aan sanitair (en dan bedoel ik met name toiletten). Waar moeten mensen hun behoefte doen, vraag je je af. In zee, in de duinen, of elders? De snackbars zijn niet altijd open en niet altijd op loopafstand als je nodig moet. Ondanks alle voorstaande zaken, is het heerlijk toeven op dit naaktstrand met doorgaans prettig publiek.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  8

22 mei 2017 - Jos

7

Heerlijk strand, lekker breed, waar ik graag een stuk loop. Jammer van de geklede mensen. Volgend jaar hopelijk jaar beter en het weer ook en Estelle gewoon blijven komen! Jammer dat je niet gewoon lekker vrij kan zijn als 2 dames.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  7

10 mei 2017 - nudist08

7,3

Normaliter ga ik samen met een vriendin (beiden rond de 30) graag naar dit naaktstrand. De laatste paar maanden worden wij echter steeds vaker lastig gevallen door mannen die alleen op het strand liggen. Wat veel gebeurd is dat wij na het zwemmen terug komen bij onze handdoek, en dan ontdekken dat er ineens 1 of 2 'eenzame' mannen bij ons in de buurt zijn gaan liggen. Ze spreken ons niet aan, maar we worden constant bekeken en gevolgd in de zee. Vandaag een nieuw dieptepunt: iemand kwam ons vertellen dat de man naast ons foto's aan het maken was. Vervolgens, toen wij gingen zwemmen, zat er een man in de branding die duidelijk met zichzelf bezig was terwijl hij naar ons zat te kijken. Er liepen kinderen in de buurt... De laatste man bleek zelf later op het geklede strand te liggen met vrouw en kinderen. Wij durfden nergens meer heen. Ik vind het erg jammer dat je als vrouw(en) alleen eigenlijk niet naar een (dit?) naaktstrand kan.

  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10

27 aug 2016 - Estelle

Het ontbreekt aan het overduidelijk aangeven dat het om een naaktstrand gaat, slechts een bordje vijfhonderd meter verderop van de plaats waar men het strand betreed. De hondenbezitters gebruiken het strand als uitlaatplaats waardoor de badgasten tussen de uitwerpselen van de dieren mogen recreëren en manoeuvreren. Het schort aan handhaving toezicht en schoon houden. Waar is de ouderwetse strandtent met vlaggen waar kinderen een ijsje kunnen kopen? Slechts een patattent op de parkeerplaats wat een armoede.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

29 jul 2016 - Mario

4,7

Momenteel zit het regelmatig vol met textiel en de borden worden telkens expres verwijderd en de palen in zee gegooid (twee van de vier liggen aangespoeld midden op het strand). Omdat wij op de eerste parkeerplaats moeten parkeren, doen veel anderen dat ook en rijden ze niet door naar de volgende parkeerplaatsen, dus moet er bij de ingang van de parkeerplaats al een bord staan voor naaktrecreatie en dan met een betonnen voet en vast gelaste borden, want er blijven toch vervelende mensen die ons strand blijven tegen werken zo is dat nou eenmaal in deze wereld, helaas.

  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  4
  Faciliteiten
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  6

17 jul 2016 - Aad en Jenny

6,8

Heel prettig naaktstrand waar idd soms teveel "kleding" doorheen loopt. De borden zouden toch duidelijk aan moeten geven dat het gaat om een naaktstrand, gelukkig niet te druk en leuke mensen die je aanspreken voor als je aansluiting zoekt die voor verdere gezelligheid kan zorgen. Wij gaan zeker als het weer het toelaat vaker hiernaar toe. De treden van de trappen behoeven van tijd tot tijd wel een veegbeurt aangezien je makkelijk uit kan glijden.

  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8

22 jun 2016 - Bulent

5

Reactie NFN op Wim: Dank voor je melding. NFN onderzoekt inmiddels met de gemeente Rotterdam waarom de bebording uit 2015 niet meer functioneert.

  Blootvriendelijkheid
  5
  Hygiëne
  5
  Faciliteiten
  5
  Eten en drinken
  5

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  5
  Kindvriendelijkheid
  6

11 mei 2016 - NFN

8

Al jaren vaste bezoeker, altijd zeer tevreden. Dit jaar twee keer geweest, gisteren viel het al op dat direct rechts van de trap veel geklede gasten waren, ruim achter het bord dat aangeeft waar het naaktstrand begint. Vanmorgen was dit al iets uitgebreider en vanmiddag waren over een lengte van ca 150 m geen naturisten meer te bekennen. De geklede gasten hebben de plekken overgenomen. Misschien toch het bordje duidelijker plaatsen en wellicht meerdere talen gebruiken. Dit heb ik niet eerder gezien op dit strand. Is er toezicht/controle? Een enkele geklede gast is geen probleem, eigen keuze, maar dit lijkt op een invasie

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10

07 mei 2016 - Wim

6,7

Een heerlijk ruim strand, de trap mag idd wel eens zandvrij gemaakt worden, verder geen klachten!

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8

04 apr 2016 - Jurgen

7

Een heelijk strand. Goed bereikbaar. Helaas geen OV aanwezig. Ook ontbreekt een sanitaire faciliteit. Daarvoor moet je een eind (gekleed) lopen naar de volgend opgang. Zorg wel, bij mooi weer, dat voor 10 uur er bent anders is het parkeerterrein helemaal vol en moet je een eind lopen naar het volgende parkeerterrein. Een absolute aanrader i.p.v. Hoek van Holland.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  5
  Eten en drinken
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10

06 okt 2015 - Hans

7

Het is een fantastisch strand. Alleen de trappen hebben vrij grote treden, voor de wat oudere Naturist cq naaktrecreant nogal moeilijk te nemen of gaat de gemeente er van uit dat het alleen voor jonge mensen is. De trappen worden slecht schoon, vrij van zand gehouden wat het op af gaan duidelijk bemoeilijkt voor de ouderen en die waren er heel wat de laatste weken, ze kwamen met veel gehijg en gepuf over het duin heen. Ik heb 1 keer een paar jongens aan het zandruimen gezien, maar die vonden het niet nodig de hele trap te doen maar alleen het boven gedeelte. Wie houd daar toezicht op? Als je rolstoeler ben kan je het helemaal wel vergeten naar het naaktstrand te gaan, onmogelijk Conclusie: fijn strand slecht beheerd. Jack

  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  5

20 jul 2015 - Jack

8

Het mooiste stukje naakstrand van NL.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  7
  Faciliteiten
  5
  Eten en drinken
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  10

11 jul 2015 - charles

6

Dat was toch weer even schrikken, op zich mooie locatie en parkeerplaats, maar als straks het zonnetje weer wat krachtiger gaat schijnen........ weer dringen met geklede gasten, waarom? Het bord Naaktstrand staat wel onderaan de trap bij de parkeerplaats, maar op het strand is het verdwenen. Aanduidingen voor de rest op het strand echt onvoldoende om de geklede gast toch enigzins te laten twijfelen. Je zou denken NFN dit kan veel beter....nu zijn de publicaties in het blad en in de media groter dan de werkelijk genomen maatregelen. Als je kijkt wat we daar al ingeleverd hebben als naturist in de grote van het naaktstrand (nu maar 500 meter lang) lijkt het of de aanduidingen deze trend volgen.

  Faciliteiten
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  6

12 apr 2015 - Cees

7

Fijn en rustig strand

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  6

31 mrt 2015 - THEOVANKESTEREN, ZIGGO.NL

10

Wat een top locatie! Gratis parkeren en een mooie trap bij de strandopgang. Een heerlijk groot strand waar je lekker langs de kustlijn kan wandelen. Geen last van textiel badgasten. Heerlijk om daar te zonnen en te ontspannen.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6

26 sep 2014 - RBM

9

Super mooi en diep strand! Wanneer je aan komt met de auto staat alles prima aangegeven en er is gratis parkeren. Dan ga je de mooie nieuwe trappen over en gelijk wordt er aan gegeven waar je moet zijn. De locatie is echt top en er zijn veel dingen op zee te zien. Ook de zee is prima voor groot en klein. Wel een minpunt is dat een politieagent regelmatig alleen het naaktstrand staan te begluren en de brandweer er volleybal komt spelen met het halve corps. Dan kan je beter inpakken en naar huis gaan.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  10

27 jul 2014 - RBM

5,7

ben er eind mei begin juni geweest maar weer weg gegaan . lagen alleen gekleden mensen .nu zal het wel anders zijn met de borden ga zeker weer eens kijken

  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  5
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8

18 jul 2014 - ronald

9

Vandaag voor het eerst met de kleinkinderen van 11 en 13 jaar naar het nieuwe strand van Maasvlakte 2 geweest. Prima gratis parkeergelegenheid vlakbij het gedeelte van het strand waar naakt recreeren is toegestaan. Heerlijk breed en schoon zandstrand met uitzicht op de scheepvaart naar Rotterdam. Het naakt gedeelte van het strand is 500 meter lang en het was heerlijk rustig. Zal in het weekend wel anders zijn. Een aanrader waar we zeker regelmatig terug zullen keren.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8

02 jul 2014 - Jaap

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website
https://rotterdam.info/locaties/maasvlaktestrand/