Naaktstrand Westduinpark (Zuiderstrand) (Den Haag)

8
Zeer goed 26 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Officieel naaktstrand
 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Gratis toegang
 • Bereikbaar per OV
 • Parkeren op < 1 km
 • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

 • Eetgelegenheid
 • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Wil je naaktstrand Westduinpark in Den Haag (Zuid-Holland) bezoeken? Op deze pagina vertellen we je er alles over. Allereerst goed om te weten: naaktstrand Westduinpark staat goed aangegeven en is gratis toegankelijk. Lees onderaan deze pagina ook de ervaringen van andere bezoekers van naaktstrand Westduinpark.

Algemene informatie over naaktstrand Westduinpark

Den Haag is de hofstad van ons land en het politiek centrum. Van Paleis Noordeinde, het werkpaleis van de koning, wandel je in een kwartiertje naar Het Binnenhof en het torentje van de minister-president. Het is dan ook in Den Haag dat de wet op naaktrecreatie (artikel 430a WvS) werd goedgekeurd in 1986!

Den Haag biedt alles voor één of meer dagjes uit. Op gebied van cultuur, historie en ontspanning valt er in Den Haag meer dan genoeg te beleven! Maar de derde stad van ons land ligt ook aan de kust. Het is dan ook een badplaats. Met drie naaktstanden, die allemaal verschillend van karakter zijn.

Het Westduinpark is een natuurgebied tussen de bebouwing van de stad en de kustlijn. Het is een wandel- en fietsgebied, waar je bijvoorbeeld vossen en Schotse Hooglanders tegen kan komen.  En hier vind je het ‘middelste’ naaktstrand.

Sfeer en faciliteiten naaktstrand Westduinpark

Dit strand heeft een gemoedelijke sfeer en familiair karakter. Het lijkt eigenlijk een soort stadsstrand dat nog maar door weinig strandgangers van buiten Den Haag is ontdekt. Het naaktstrand is 500 meter lang tussen strandpalen 104 en 105.

Via strandslag 8 kom je op het naaktstrand terecht. Er is hier een paviljoen @theBeach. Bij het uitgiftepunt is een terrasgedeelte gereserveerd voor naaktrecreanten. In het overig terrasgedeelte en in het paviljoen is (zwem)kleding verplicht. Er is hier ook een douche.

Bel in geval van nood alarmnummer 112 of doe (bijv. in geval van overlast) een melding via 0900-8844 (politie).

Routebeschrijving naar naaktstrand Westduinpark

Parkeerplaats auto: 52.07566, 4.23786 (De Savornin Lohmanlaan, dan door de duinen via Savornin Lohmanpad)
Fietsenstalling: 52.079654, 4.235262
Tramhalte: De Savornin Lohmanplein, Den Haag (ov9292.nl) – loopafstand 1,5 km enkele reis

Heb jij foto’s van naaktstrand Westduinpark in Zuid-Holland?

Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Help anderen met jouw ervaring over naaktstrand Westduinpark

Bijna iedereen op onze website kijkt eerst naar de beoordeling van een blootlocatie voordat ze deze bezoeken. Daarom zouden we jou willen vragen of je misschien een review over de door jou bezochte blootlocatie(s) zou willen schrijven? Wie weet help jij zo iemand bij het maken van zijn/haar keuze! Je kunt een review achterlaten onderaan deze pagina. Alvast bedankt!

Houd je (naakt)strand schoon!

Natuurlijk hebben wij milieu en natuur hoog in ons vaandel staan! Het ligt in onze aard om geen afval op het (naakt)strand achter te laten. Vaak vind je hier ook prullenbakken. Zijn deze vol of staan ze er een keer niet? Neem dan jouw afval mee en laat het niet achter! Alleen zo dragen we ons steentje bij aan een schoon strand en een schone zee! NFN Open & Bloot is partner van Green Deal Schone Stranden.

Sluit je aan bij NFN Open & Bloot

Locatievinder BlootKompas! is een product van NFN Open & Bloot: de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Je kunt op ons rekenen als het gaat om de promotie van naaktrecreatie en behoud en uitbreiding van naaktstranden en andere mooie openbare recreatieplekken in Nederland.

Sluit je met één klik aan bij NFN Open & Bloot – zo kun je bloot blijven genieten op de mooiste plekjes van Nederland. Dat kan al voor € 2,50 per maand. Lees meer informatie over het lidmaatschap.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8
  Ligging
  8,7
  Faciliteiten
  6,8
  Prijs / kwaliteit
  8,9
  Eten en drinken
  6,6
  Kindvriendelijkheid
  9
  Zwemmen
  9,7
  Hygiëne
  8,7
  Prettig Bloot recreëren
  9,6
  Geschikt voor mindervaliden
  5,4
  Staat van het sanitair
  6,8
7,6

Rust en ruimte

Ik bezocht de locatie Met partner

Prima strand, wij komen er al jaren. Vooral op de fiets is het goed te bereiken. Met de auto eigenlijk moeilijk en een flink eind lopen. Trek er maar 20 a 25 minuten voor uit. Maar dan is er volop ruimte en prima zwemwater. Het is een familiestrand maar voor kinderen zijn er verder geen voorzieningen dan strand en water. Voor mindervaliden niet handig tot nauwelijks te doen door de flinke trap die bedwongen moet worden. Er zijn voorzieningen zoals windvanger en strandstoel te huur. Vroeger kon er ook koud afgedouched worden, maar dat is al enkele seizoenen wegbezuinigd. Kortom fijn strand maar je moet er zelf wat van maken.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  4
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  8
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  4

20 aug 2021 - J & B

9,4

Fijn strand!

Ik bezocht de locatie Met partner

Prettig strand, gemoedelijke sfeer. Strandtent met schone toiletten en mogelijkheid voor een hapje en drankje op het terras. Vlakbij gratis parkeren in de Savornin Lohmanlaan.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  10
  Kindvriendelijkheid
  8
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  10

19 aug 2021 - Ilona

8

Zeer fijn strand

Ik bezocht de locatie Met kinderen t/m 4 jaar

Voor het eerst een naaktstrand bezocht. Door de goede recensies heb ik gekozen voor dit strand. Samen met mijn dochtertje van 2, vanaf de woonwijk via de duinen van strandslag 7 naar strandslag 8 gelopen. Ik gebruik mijn dochter als graadmeter. Zij heeft het loopje makkelijk volgehouden zowel heen als terug. Dus het lopen is goed te doen. Lekker breed strand, veel ruimte en zeker niet te druk. Alle leeftijden en samenstellingen zijn hier aanwezig. Je kan hier echt rustig recreëren. Daar mijn dochtertje een zeer lichte huid heeft en makkelijk verbrand, is zij gekleed gebleven. Geen scheve gezichten die je aanstaren, omdat ze niet bloot was. Zeer vriendelijke bezoekers. Ik had wat moeite met het inklappen van het strandtentje. Zonder om hulp te vragen stonden er 2 mensen klaar om te helpen. Met zijn drieën kwamen we er naar enige tijd wel uit. Twee kleine minpuntjes: - omdat het een rustig stukje is, recreëren de meeuwen hier ook. Ze zitten weliswaar aan de duinrand, maar vliegen soms wel rakelings laag voorbij. - het gebrek aan een toilet, waar bloot ook in kan. Je bent welkom bij @the beach, maar dan dien je je eerst aan te kleden. (Met een kind van 2, die niet kan zwemmen, ga ik niet de zee in.) Of dat dit echt een minpunt is weet ik niet. Ik heb geen referentiekader. Maar ik vond het jammer dat het er niet was. Al met al zeker een fijn strand, ik hoop hier vaker te komen.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  6
  Kindvriendelijkheid
  6
  Prettig Bloot recreëren
  10

18 jul 2021 - Kevin

9,7

Fijn naaktstrand voor de onervaren naturist

Ik bezocht de locatie Alleen

Ik ben nu een aantal maal geweest, en het is elke keer zeer goed bevallen. Hele relaxte sfeer, divers publiek, netjes, rustig, bijna geen textiel te zien, al met al ideaal voor een beginnende naturist zoals ik. Voel me helemaal op m'n gemak en geniet volop van het naakt zonnen en zwemmen. Ik dacht vooraf dat ik me heel zelfbewust zou voelen, maar niets is minder waar en dat is ook wel te danken aan de sfeer en het publiek wat hier komt. Ik blijf hier zeker heel vaak terugkomen!

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

15 jun 2021 - Nico

7,8

prima strand en zee in de luwte van de stad

Ik bezocht de locatie Alleen

lekker voor tussendoor en als het stevig waait; snel even zwemmen en dan weer weg

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  6
  Prijs / kwaliteit
  6
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  6
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  4

07 apr 2021 - Bert Barnhoorn

8

Gemoedelijk naakstrakd

Ik bezocht de locatie Alleen

Al jaren kom ik af en toe op dit heerlijke strand. Lekker breed is het. Echt in de natuur. Gemoedelijke sfeer, hoogst zelden echt druk. Prima strandtent, gewoon zoals je op het strand verwacht. De zee is er vaak erg lekker om te zwemmen. Zeer divers publiek. Helemaal top. Je kan lekker tegen de duinen gaan liggen, midden op het strand of juist aan de waterlijn, ruimte genoeg.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  6
  Staat van het sanitair
  6
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  6

27 mrt 2021 - Sander

7,7

Heerlijk en relaxed strand

Ik bezocht de locatie Met partner

Wij komen hier al een flink aantal jaren. Zowel met mijn partner als individueel met vrienden. Relaxed en schoon stukje strand. Lekker breed strand. Plek zat. Publiek is van alles wat. Veel vaste gasten. Douchepaal naast de strandtent. Weinig tot geen overloop van textielers van naastgelegen strand.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  2
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  4

24 mrt 2021 - Jolanda

7,4

feel free

Ik bezocht de locatie Met partner

Van de "3 naaktstranden" vind ik dit het meest fijne strand. Een praatje hier en daar is mogelijk en er heerst wederzijds respect. Strand is breed; dus planty ruimte. Pluspunt is dat je bij The Beach kan eten en drinken. Er is een toilet. Ben je met de auto, dan kan je 'm parkeren aan de laan van poot en loop je langs het "De Savornin Lohmanpad" de heuvel op en daarna weer af richting het strand. Dan ga je rechtsaf het "Cort van Lindenpad" op. Bij de eerstvolgende afslag links kom je een fietsenstalling tegen. Achter die duinenrij ligt strandtent "The Beach".

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  6
  Prijs / kwaliteit
  6
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  6
  Staat van het sanitair
  6
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  6

22 mrt 2021 - Tanner

9,3

Prima plek voor een dagje strand

Ik bezocht de locatie Met kinderen van 5 t/m 11 jaar

Heerlijk strand om een dagje te verblijven

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  6

23 dec 2020 - Jerom Buijsse

8,6

Heerlijk en relaxed strand

Ik bezocht de locatie Met partner

Heerlijk en schoon strand op fiets afstand van het centrum van Den Haag. De sfeer is heel relaxed. Ik kom hier al jaren en voel me zeer op mijn gemak. Je kunt er prima zwemmen en er is een douche aanwezig aan de noordkant van de strandtent. Jammer dat de strandtent @thebeach niet is afgestemd op naturisme.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  4
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  6
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  6

29 aug 2020 - Leo

8,6

Fijne plek om naakt te recreëren

Ik bezocht de locatie Alleen

Was vorige week hier op het strand, en gisteren ook weer. Het ligt iets verder van Kijkduin: je moet een klein stukje fietsen (ik woon hier vlakbij, dus ik ga altijd op de fiets). Ondanks dat het op de rest van het strand best wel druk was, vooral vorige week, was het hier op dit gedeelte best wel rustig: plaats genoeg om te liggen, ook toen het gisteren veel waaide en ik tegen het duin aan moest gaan liggen om niet gezandstraald te worden. De mensen op het naaktstrand zijn altijd zeer vriendelijk en staan zeker open voor contact: gelijk dus even een praatje gemaakt met mijn buurvrouw. Dit maar heel even hoor, want het moet wel vrijblijvend zijn, en iedereen komt naar het strand om lekker te zonnen en te zwemmen. Kortom: zeer aan te raden, en heel schoon en rustig. Zodra iedereen naakt is iedereen gelijk, en is het eigenlijk heel gewoon!

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  6
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  8
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  8

01 jun 2020 - Wim

7,8

Fijn strand, maar met OV moeilijk te bereiken

Ik bezocht de locatie Met kinderen van 5 t/m 11 jaar

Fijn strand; kom er al heel erg veel jaren. Overwegend schoon en redelijk rustig (maar niet in de vakanties natuurlijk). Textielwandelaars lopen langs de waterlijn maar zijn niet hinderlijk. Vervelend (of juist fijn als je niet teveel overvolle superdrukte wilt op je strand) is de afstand van het OV: zeker 3/4 km lopen (gerekend incl de wandeling van ong 1 km door de duinen). Parkeren in de woonwijk vlak voor de (ongeveer 1 km) duinwandeling opgang is gratis (maar hoelang nog?) en gemakkelijk maar in de zomervakanties enorm moeilijk wegens de grote (parkeer)drukte. Iets te eten is beter om een paar honderd meter zuidelijk te lopen naar het 'textielstrand' dat grenst aan het naaktstrand (dus bij Strandingang nr 7) waar je ook gewoon op het strand kunt douchen en je kinders kunnen trampoline springen, Je fiets kun je parkeren in de woonwijk op straat voordat je de duinen doorloopt of ook (gratis) voor je het strand op gaat. Enneh.... als je niet van bloot houdt (jaja... die mensen bestaan ook nog) en liever gekleed gaat, dan loop je bij Strandingang 7 gewoon naar links waar het 'normale'strand begint. Kortom een fijn strand (zolang het maar niet te druk gaat worden)

  Ligging
  6
  Faciliteiten
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  6
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

28 dec 2019 - Paul

7,8

Fijne plek om terug te komen

Ik bezocht de locatie Alleen

Heerlijk naakt recreëren. Geen stiekem gedoe in de duinpannen. Blootgewoon is hier zeker van toepassing, al is dat in de strandtent niet het geval helaas. Uitstekend voor elke natuurminnende zonaanbidder. Bovendien jaarrond geliefd bij skinny dippers als het water koud is. Bijvoorbeeld na en rondje hardlopen in het fantastische duingebied. Ik kom hier graag!

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  6
  Prijs / kwaliteit
  6
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  8
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Prettig Bloot recreëren
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  4

22 dec 2019 - John

8,3

Top

Ik bezocht de locatie Alleen

De beoordeling van het strand: top! Heerlijk even door de duinen lopen. Gratis parkeergelegenheid. Ver genoeg weg van vervelende kijkers of herriemakers. Gewoon prettig recreëren met diverse soorten naturisten. Dit is al jarenlang het beste naaktstrand van de regio. Een buitendouche is aanwezig. Het strand zelf is schoon. De beoordeling van de horeca: matig.. je zit er wel lekker vanwege de mooie kust maar eigenlijk zijn ze niet ingericht op naturisme en de keuken is niet naar verwachting. Alleen de koffie is lekker. Het is beter eten bij de strandtentjes op het textielstrand.

  Ligging
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  8
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

27 aug 2019 - Claire

8,4

Fijna naaktrecreatieplek

Ik bezocht de locatie Alleen

Hele fijne naaktrecreatieplek, ik kom 100% zeker terug. Helaas weinig jongeren, mensen van mijn leeftijd, rond de 19, maar toch een hele fijne sfeer. Genoeg ruimte, dichtbij of ver van het textielstrand. Helaas ver verwijderd van het openbaar vervoer, dus moeilijk bereikbaar zonder fiets. Vriendelijke mensen. Aanrader!

  Ligging
  6
  Faciliteiten
  6
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  8

25 jun 2019 - Willem

9,1

Prima stukje strand

Ik bezocht de locatie Met kinderen van 5 t/m 11 jaar

Wij komen hier al enige jaren. Relaxed en schoon stukje strand waar ik en mijn zoontje graag komen. Publiek is van alles wat. Onderling wordt er een oogje in het zeil gehouden, niet alleen op ongewenste activiteiten maar ook op (jonge) zwemmers(sters) . De zee is verradelijk met stromingen. Verder patrouilleeed de reddingsbrigade en politie geregeld. Er is een douche aan de linker kant als je voor uitbater @ the beach staat. Helaas weinig kinderen in de leeftijd van mijn zoontje, wel stuk jonger, vermaakt zich altijd prima. Bij uitbater @the beach kan je goed eten, drinken en het toilet gebruiken. Ook staat er een trampoline waar gretig gebruik van gemaakt wordt en mag worden. Kortom een prima strand om een dagje of momentje wil relaxen. Het is te vinden bij strandslag 8. Opgang is aan de laan van poot / fuut laan, coord. 52,0791417, 4,2465317 (laatste stukje links aanhouden anders kom je uit bij strandslag 9). of stukje verder laan v poot 52,0770026, 4,2400890.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10

21 mei 2019 - Rik

8,7

Normaal gesproken ga ik altijd naar Hoek van Holland. Afgelopen zomer was er echter een negatief zwemadvies daar, dus gingen ik samen met twee kids naar dit strand. Erg net strand. Heerlijk om door de branding te lopen en een plekje uit te zoeken. De temperatuur was niet enorm hoog, waardoor er weinig gasten waren. Gaan we zeker naar terug!

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

02 mei 2019 - Jerom

8,5

Wat een fijn en schoon strand! Goed te bereiken en genoeg parkeerruimte en privacy. Bloot iets drinken bij @thebeach is geen punt. De koude douche maakt het af.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  9

20 aug 2018 - Eric

6,8

Ik kom hier al jaren een heerlijke, rustige, gemoedelijke sfeer. Hoewel begrijpelijk is bloot vertoeven op het terras niet toegestaan.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  7
  Prettig Bloot recreëren
  7

01 feb 2018 - Frans

7

Hallo na een hele tijd weer eens naar toe geweest, het was top, lekker rustig. Volgend jaar kom ik zerker weer. Gr Vincent

  Ligging
  7
  Faciliteiten
  5
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  5
  Prettig Bloot recreëren
  9

27 sep 2017 - vincent

9,3

Perfect breed strand. Lengte 500 meter. Altijd een relaxte sfeer en genoeg ruimte. Overzichtelijk, netjes, dus je voelt je veilig. Alleenstaanden, stellen, vrienden, gezinnen maar niet veel kinderen. Gekleed loopt langs de zee voorbij. Gaat prima samen. Strandpaviljoen verhuurt windschermen. Een kwartiertje lopen vanaf de Vogelwijk door de duinen. Voor meeuwen is er vaak een flinke rustige plek over op dit fijne strandje.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

12 jul 2016 - Henk

8,2

top strand voor stellen, alleenstaande en gezinnen met kinderen, maar absoluut geen gegil de hele dag. net en vriendelijke publiek. absoluut een aanrader.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  7
  Prettig Bloot recreëren
  10

16 dec 2014 - Frans

6,8

Prachtig strand goede sfeer. Alleen de uitbater van de strandtent wil niks hebben van die naaktlopers. Begrijpt u het, ik niet.

  Ligging
  6
  Faciliteiten
  6
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  8

31 okt 2014 - frans willighagen

7,8

Mooi en breed strand. Op een drukke zondag veel families en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer. Misschien moeilijker te bereiken met openbaar vervoer, maar de loopafstand van halte Duindorp bijvoorbeeld valt reuze mee: een kwartiertje over een mooi verhard pad door de duinen. Aanrader!

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8

30 jul 2014 - Bernd Huijser

7,7

Goed.

  Ligging
  7
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  5
  Kindvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10

20 jul 2014 - Lejon

8

Een goed bezocht familiestrand. Mooi breed, schoon en er is een douche om even af te spoelen. Parkeren kan gratis een stukje landinwaarts, in de Vogelwijk of bij de De Savornin Lohmanlaan. Een flinke tippel van een klein kwartiertje. Er is een strandpaviljoen, maar naakt is er niet toegestaan. Als je je toch moet kleden, dan zijn er vlakbij nog wat gezelligere andere paviljoens.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  4
  Kindvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

16 jul 2014 - Arthur

Contactinformatie

Adresgegevens
Den Haag
Zuid-Holland
Nederland
Navigatieadres
Google coördinaten
52.08116, 4.2345
map Open kaart