Naaktstrand Groede

8,6
Geweldig 39 reviews
Meer foto's (4)

Kenmerken

Algemeen

 • Officieel naaktstrand
 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Gratis toegang
 • Parkeren op < 1 km
 • Geschikt voor kinderen
 • Geschikt voor mindervaliden

Faciliteiten

 • Eetgelegenheid
 • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Wil je naaktstrand Groede bij Breskens (Zeeland) bezoeken? Op deze pagina vertellen we je er alles over. Allereerst goed om te weten: naaktstrand Groede staat goed aangegeven en is gratis toegankelijk. Lees onderaan deze pagina ook de ervaringen van andere bezoekers van dit naaktstrand.

Algemene informatie over naaktstrand Groede

Groede ligt Zeeuws Vlaanderen. Dit deel van Zeeland grenst aan de Westerschelde in het noorden, de Noordzee in het westen en verder aan België. Strandgasten, natuurliefhebbers en bezoekers van oude, pittoreske stadjes komen hier goed aan hun trekken. Groede ligt in de gemeente Sluis, de enige stad in Nederland met een stadhuis met een belfort (middeleeuwse klokkentoren).

Naaktstrand Groede is het enige naaktstrand in Zeeuws Vlaanderen dat officieel is aangewezen. In 2009 wilde gemeente Sluis dit strand verkleinen t.b.v. het natuur-recreatieproject Waterdunen. Naaktstrandbezoekers verzamelden toen maar liefst 4.000 handtekeningen voor behoud van het strand op deze locatie. NFN Open & Bloot pleitte onder meer voor vergroting van het naaktstrand, omdat het strand op drukke dagen soms te vol is. De gemeente zag af van de plannen, maar verbood toen naaktrecreatie elders in de gemeente.

Hierna werden naaktrecreanten in Cadzand ook regelmatig gewaarschuwd en/of bekeurd. Bij herhaling heeft NFN Open & Bloot de gemeente erop gewezen dat het verbod juridisch onjuist was en dat naaktrecreatie op geschikte plaatsen toegestaan is. In 2020 is de verbodstekst inderdaad verdwenen van de gemeentelijke website. Het ontmoedigingsbeleid heeft er wel toe geleid dat er alleen in Cadzand nog op kleine schaal bloot wordt gezond.

Sfeer en faciliteiten naaktstrand Groede

Het naaktstrand ligt tussen Breskens en Groede tussen de strandpalen 20 en 23. Het strand is met borden aangegeven. Ook al beweert het strandbord anders, naaktrecreatie buiten de officiële zonering is niet altijd verboden (zie juridische tekst vorige alinea)! Het strand wordt druk bezocht. Er komen ook veel Belgen hier, omdat die in eigen land maar op één naaktstrand (Bredene) terecht kunnen. De parkeerplaats op 200 meter van het strand met 1000 plaatsen is op drukke dagen al te klein!

Op het strand is strandpaviljoen Van Houten. Beachhouse 25 ligt 100 meter buiten het strand. Bloot op terras of binnen is bij beiden niet toegestaan. Via strandovergang 24 is het strand ook met een rolstoel toegankelijk. Er heerst een familiaire sfeer op het strand.

Bel in geval van nood alarmnummer 112 of doe (bijv. in geval van overlast) een melding via 0900-8844 (politie).

Routebeschrijving naar naaktstrand Groede

Parkeerplaats auto: 51.40029, 3.49699 (betaald parkeren)
Fietsenstalling: 51.40095, 3.49506
Bushalte: Groede, Vijver (ov9292.nl) – loopafstand 4 km enkele reis

Heb jij foto’s van naaktstrand Groede in Zeeland?

Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Help anderen met jouw ervaring over naaktstrand Groede

Bijna iedereen op onze website kijkt eerst naar de beoordeling van een blootlocatie voordat ze deze bezoeken. Dus daarom zouden we je willen vragen of je misschien een review over de door jou bezochte blootlocatie(s) zou willen schrijven? Wie weet help jij zo iemand bij het maken van zijn/haar keuze! Je kunt een review achterlaten onderaan deze pagina. Alvast bedankt!

Houd je (naakt)strand schoon!

Natuurlijk hebben wij milieu en natuur hoog in ons vaandel staan! Het ligt in onze aard om geen afval op het (naakt)strand achter te laten. Vaak vind je hier ook prullenbakken. Zijn deze vol of staan ze er een keer niet? Neem dan jouw afval mee en laat het niet achter! Alleen zo dragen we ons steentje bij aan een schoon strand en een schone zee! NFN Open & Bloot is partner van Green Deal Schone Stranden.

Sluit je aan bij NFN Open & Bloot

Locatievinder BlootKompas! is een product van NFN Open & Bloot; de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Je kunt op ons rekenen als het gaat om de promotie van naaktrecreatie en behoud en uitbreiding van naaktstranden en andere mooie openbare recreatieplekken in Nederland.

Sluit je met één klik aan bij NFN Open & Bloot – zo kun je bloot blijven genieten op de mooiste plekjes van Nederland. Dat kan al voor € 2,50 per maand. Meer informatie over het lidmaatschap.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8,6
  Ligging
  9,2
  Faciliteiten
  8,4
  Prijs / kwaliteit
  9,3
  Eten en drinken
  8,2
  Kindvriendelijkheid
  8,6
  Zwemmen
  9
  Hygiëne
  8,9
  Staat van het sanitair
  8,4
  Prettig Bloot recreëren
  9,4
  Geschikt voor mindervaliden
  6,4
9,3

Eentje om te onthouden

Ik bezocht de locatie Met partner

Zondag ons eerste bezoek aan dit naaktstrand. Wij zijn Belgen en hadden in reviews minder goede ervaringen gelezen over enigste zielige nudistenstrand in België nl Bredene. De coördinaten voor de parking zijn correct. Het is idd een grote parking. Het vinden van het naaktstrand zelf was minder. Vanaf de parking vind je geen enkele aanwijzing, we hebben op goed gevoel moeten zoeken. Als je aan de Beachhouse aankomt moet je naar rechts. Op zo'n 200m vond je een groot wit bord, pas als je er voorbij bent zie je dat het einde van het naaktstrand is aangegeven. Wij hebben ook uitgekeken/gezocht naar die strandpalen, die hebben we niet gevonden. Eens een plek gevonden, een zalig ontspannen namiddag gehad. Dit is een zalige plek, rustig, proper strand, ruime parkeergelegenheid, mogelijk om iets te gaan drinken. Het enige waar we spijt van hebben is simpelweg dat we dit mooie strand niet eerder hebben ontdekt.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  8
  Staat van het sanitair
  10
  Prettig Bloot recreëren
  8

29 aug 2022 - Sofie & Bart

8,2

Aanrader

Ik bezocht de locatie Alleen

Het strand is veel aangenamer dan in Bredene. Top locatie

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  8
  Staat van het sanitair
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  4

13 aug 2022 - Peter

9,2

Gezellige drukte

Ik bezocht de locatie Met kinderen van 5 t/m 11 jaar

We gingen met het gezin voor het eerst naar dit strand. (2 kinderen van 4 en 7) Zeer fijn dat je vlakbij voor 4 euro kan parkeren. We hadden een diepvries in de auto staan waardoor we een hele dag naar strand konden en toch snel even over en weer konden voor een nieuwe fles fris drinken en ons eten (200 à 300 meter wandelen) De kinderen hebben zich kostelijk geamuseerd op het strand en in het water. Er was een gezellige drukte op het strand, maar er was nog voldoende plaats om te spelen en zelfs een vliegertje op te laten. We gingen op een werkdag en dus waren er vooral oudere mensen, maar er waren ook enkele gezinnen met kinderen. Wij gaan zeker terug.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  8
  Staat van het sanitair
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  8

12 aug 2022 - Joery

9,8

top locatie

Ik bezocht de locatie Met partner

gezellig strand,was er vorig jaar alleen en nu dit jaar al de 2e keer geweest.mijn vriendin moest de 1e keer ff wennen maar nu wil ze wel vaker bloot ,haha. we kunnen niet zo vaak omdat het vanuit limburg 2 en een half uur rijden is. maar we komen er graag.super,doei

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Eten en drinken
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  10

28 jul 2022 - frans ozek

9,4

Wel eens een wat te veel feesten

Ik bezocht de locatie Met partner

Ik moet het advies van Marcel op 21 sept. 2019 toegeven, wat betreft mogelijk gebrek aan rust. Laatste week, bij zeer mooi weer. Een groep van een zestal mensen was reeds ter plaatse en er werd wel luidop gebabbeld en wijn geschonken. Een kwartier later kwanen er nog een seztal vrienden bij, en nog eens een groepje een wat later. Eindelijk waren ze daar met wel een twintigtal te feesten, met ruim wat schuimwijn en ze waren inderdaad storend voor de omliggenden. Hopelijk komen deze mensen hierlangs om te beseffen dat ze voor andere ter plaatse wel storend waren. 100 meter verder op het strand was er waarschijnlijk niets daarvan op te merken. Dus rust is wel in Groede te vinden, niet altijd kort bij de "ingang". Gelukkig staat in het paviljoen de muziek niet luid aan.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  6

26 jul 2022 - Robert

9,6

Ideaal, zo kort bij huis (België)

Ik bezocht de locatie Met partner

Ik ken meerdere stranden in andere landen (naakt of niet), maar geen waar men alles bij mekaar vindt : parking op korte afstand, drankgelegenheid met vriendelijk personeel en kwaliteit maaltijden, perfect onderhouden toiletten, mooi regelmatig geschoond zand, openbare douche met zacht water - alleen het weer is niet altijd perfect ! En water van Noordzee is niet zo helder als de Middenlandse zee. Gedurende de laatste twee weken (mid juli 2022) geen kwal te bespreuren. Zelfs wanneer parking volliep blijft er op strand ruime plaats. Dit alles op geen 30 min. rijden van Knokke-Heist waar "bon chic - bon genre" volk mekaar op de koppen loopt. Stel uw GPS in op "Walendijk - Groede" en liefst langs Sluis en Groede-dorp omdat de baan vlotter loopt. Voor minder validen is zacht zand natuurlijk niet gemakkelijk berijdbaar, maar verder moet er geen probleem betsaan.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  6

25 jul 2022 - Robert Herzog

8,4

chill dagje aan het strand

Ik bezocht de locatie Met partner

Wij bezochten het strand met ons tweeen, heerlijk relax dagje gehad. aangenaam sfeertje .Eigenlijk te vroeg vertrokken gister , maar je moet toch een keer naar huis ...dat gevoel zo'n beetje. Voorheen ook met de kids daar geweest die zijn er ook lekker op hun gemak. Zeker de moeite waard.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  2
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

25 jul 2022 - Rob

9,4

Prettig strand voor eerste keer

Ik bezocht de locatie Alleen

Het is een heel mooi strand met een aangename sfeer. In de namiddag werd het wat drukker, maar het gaf nooit een benauwd gevoel. Dit was een perfecte plek om voor de eerste keer naakt te recreëren.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  8

18 jul 2022 - Joris

9,4

Leuk strand

Ik bezocht de locatie Met partner

Heb er veel vrienden leren kennen

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  8
  Staat van het sanitair
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  10

03 dec 2021 - Walter.daniels

9,1

Prachtig voorbeeld

Ik bezocht de locatie Met partner

Wederom afgelopen jaar is dit strand een prachtig voorbeeld voor alle naakt/natuur liefhebbers hoe recreatie in een ongedwongen sfeer plaats kan vinden. Nette mensen, nette strand; jammer dat de gemeente en provincie niet nog meer ruimte biedt voor naaktstranden want met mooie weer is het er toch wel druk.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  8

21 sep 2021 - Rick

10

Geweldig strand

Ik bezocht de locatie Met partner

Wat een prettig strand om te zijn. Gezellig druk en goede sfeer. Makkelijk te vinden.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  10
  Zwemmen
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

10 sep 2021 - Monique

9

Heerlijk rustig en schoon strand

Ik bezocht de locatie Met partner

Lekker rustige omgeving. Mooi strand

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

10 sep 2021 - Mars

9,6

Rust

Ik bezocht de locatie Met kinderen ouder dan 11 jaar

Wat een heerlijke rust heerst er op het strand. Prettige sfeer. Ik heb de douche op de foto nog niet kunnen ontdekken. Sfeer op het paviljoen ook prettig en vriendelijk. Voor mij zeker een herhaling bij een dagje strand.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  10
  Kindvriendelijkheid
  6
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

24 aug 2021 - San

7,6

Geweldig

Ik bezocht de locatie Alleen

Een prettig strand en meestal plaats genoeg

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Zwemmen
  6
  Hygiëne
  8
  Staat van het sanitair
  6
  Prettig Bloot recreëren
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  8

19 aug 2021 - Chris

7,4

Fijn strand

Ik bezocht de locatie Met kinderen van 5 t/m 11 jaar

Leuk zandstrand, fijne sfeer. Kinderen vermaken zich met een mee gebracht schepje met zand en zee.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  6
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  8
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  8
  Staat van het sanitair
  6
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  4

21 mrt 2021 - Brugge

9,2

Relaxed ontspannen in Groede

Ik bezocht de locatie Met partner

Heel fijn naaktstrand waar altijd een familiaire sfeer heerst. Prima geschikt voor jeugd. Prima parkeer gelegenheid dicht bij. Het is altijd schoon. Het strandpaviljoen op het strand heeft een beperkte kaart (alleen bedekt toegankelijk)

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  8

29 dec 2020 - Michel Oostdam

8,8

Geweldig strand

Ik bezocht de locatie Met partner

Ben afgelopen zomer weer eens in Groede geweest in b&b en 4dagen naar het naaktstrand. Het was heerlijk genieten van zon zee strand en de rust, was opgeknapt na die 4 dagen. Echt volop genoten

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  10
  Kindvriendelijkheid
  8
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  4

28 dec 2020 - Robert Elles

9

prima strand

Ik bezocht de locatie Met partner

Prima gelegen strand, groot parkeerterrein en bovenop genoeg plaats voor fietsen. Net strand zonder dresscode, dus als je niet helemaal naakt wil als vrouw is dat ook geen probleem.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  8

23 dec 2020 - ko

Top strand

Ik bezocht de locatie Met vrienden

Bij de eerste hittegolf van 2020 eind juni met vriendinnen en kinderen nog eens naar dit strand geweest. Het fijnste naaktstrand dat ik ken. Gemoedelijke sfeer, goed om te zwemmen, parking nabij en strandbar. Top.

24 jun 2020 - Jolien

9,4

Prima strand

Ik bezocht de locatie Met kinderen van 5 t/m 11 jaar

In augustus 2019 een paar keer als gezin dit strand bezocht. Kinderen vermaakten zich prima met schep en frisbee. Wij als ouders waren ook tevreden. Er is een Strandtent waar we ook een keer gegeten hebben. Prima.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  8

19 dec 2019 - Roos

5,8

Rust moet worden gerelativeerd.

Ik bezocht de locatie Alleen

Goed strand, eigenlijk 't beste wat ik in Nederland ken. Voordelen spreken voor zich. Helaas wordt de zo geroemde rust door grote groepen oudere Zeeuwen en Belgen vaak, veel te vaak verstoord als ze elkaar abnormaal luidruchtig begroeten en dan n gesprek aangaan. Groepen die er dagelijks lijken te zitten en denken dat het strand er voor hun alleen is. Erg vervelend en gewoon jammer.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  4
  Prijs / kwaliteit
  8
  Eten en drinken
  4
  Kindvriendelijkheid
  4
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  6
  Staat van het sanitair
  2
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

21 sep 2019 - Marcel

8,2

....

Ik bezocht de locatie Met partner

Het zou mooi zijn als er voor mindervaliden een brede loopplank op het strand zou zijn om met de rolstoel over heen te kunnen rijden richting zee. Lopen door het mulle zand is niet te doen.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  6
  Prijs / kwaliteit
  6
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  6

09 aug 2019 - Looijaard

9,2

Fijnste strand van Nederland

Ik bezocht de locatie Met partner

Een strand waar je vanaf de eerste minuut je op je gemak voelt! Dit strand ligt direct aan een grote parking, waar je voor vier euro per dag kan staan. Een grote strandtent voor het inwendige mens staat in het midden van dit grote zand strand. Als je vaker wil komen zijn er zelfs kleine strand huisjes te huur. Een hele goede mix van jong en oud vind je hier, nog nooit meegemaakt dat je wordt aangekeken of wat dan ook. Als je er meer komt, merk je dat dit meer mensen doen, en dat de contacten voor een praatje van zelf ontstaan. Ben je in Zeeuws Vlaanderen kies dan voor dit naaktstrand

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Eten en drinken
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  10

03 jul 2019 - Mario Moes

8,7

Fijn strand!

Ik bezocht de locatie Met partner

Een fijn en schoon strand dat goed bereikbaar is.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  10
  Eten en drinken
  8
  Zwemmen
  6
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

13 mei 2019 - Liza

8,2

Leuk naaktstrand - komen er al enkele jaren, alleen jammer dat er op het terras v/d strandbar geen naakt toegelaten wordt. Het tweede "nieuwe" gedeelte v/h terras zou dat toch perfect mogelijk moeten kunnen zijn.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  7
  Kindvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10

26 feb 2019 - jan

9

Samen met 2 andere koppels hier een stop gemaakt tijdens onze meerdaagse fietstocht (LF1 noordzeeroute). Heerlijk gezwommen, het was dan ook 26°, zonnen, iets eten en rusten. Voor sommigen van ons de eerste keer bloot maar het was er niet te druk en veel families en andere jonge koppels (wij zijn zelf 26). Komen zeker nog eens terug.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  9
  Hygiëne
  9
  Prettig Bloot recreëren
  10

19 jun 2017 - Tinne

8

Topstrandje. We komen hier nu 3 jaar en willen nooit meer naar een ander naakt of gewoon strand. Bij de strandtent en de toegang kan het best druk zijn maar aan de grens west- en oostkant is het steeds rustig. Bij de strandtent zijn wc's en er is een douche op het strand zodat je na het zwemmen het zout kan afspoelen. Leuke mix van families en oudere en jongere koppels.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  7
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  9

08 sep 2016 - Sophie en Bart

8,5

Per toeval met de fiets hier langsgekomen tijdens de hittegolf van eind augustus. Als jong stel (2 twintigers) eerst wat onwennig om voor de eerste maal op een naaktstrand uit de kleren te gaan, maar eens bloot heerlijk gezwommen en zonnen. Nooit gedacht dat dat zo leuk kon zijn. Op het strand was er een gezellige drukte maar heel gemoedelijk. Veel koppels en ook families met kinderen en ook heel wat leeftijdsgenoten. Niet verwacht eigenlijk, dus voor herhaling vatbaar.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  9
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  9
  Prettig Bloot recreëren
  9

01 sep 2016 - Lore Dekkers

9,2

Heerlijk groot strand, waarbij gezinnen en stellen door elkaar liggen, hele gemoedelijke sfeer ook! Elk jaar weer komen we hier terug, inmiddels al een jaar of 10! En willen nooit meer naar een ander strand in Zeeland. Er is een strandtent (magdat) waarbij je goed kan drinken en eten al bij al een goed strand, waar idd geen gluurders zijn! Dichtbij parkeren is gewoon aanwezig, de duin over en je staat op het strand.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  9
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

31 okt 2015 - Marenjo

7,3

Heerlijk strand. Inderdaad let op de palen in het water. Bij hoog water zie je ze niet en ik was er niet op berekend met het gevolg dat ik er tegenop zwom. Lelijke schaafwonden op mijn benen en buik.

  Ligging
  9
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  7
  Kindvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7
  Prettig Bloot recreëren
  7

10 aug 2015 - liesbeth

8,7

Dit is een zeer rustig en proper naturistenstrand. Een echte aanrader voor gezinnen en families. Wij komen er graag terug.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  10
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

05 jul 2015 - G en A

9,2

Supergezellig strand voor iedereen ... families met kinderen, echte naturisten, mensen die eens een dagje willen naaktzonnen, mensen die willen kennismaken ... Ik ga soms zonder mijn man als vrouw alleen. Alles is clean, leuke strandtesten (Magdat en Beachhouse25), heerlijk zwemmen, weinig gluurders ... Iedereen heeft respect voor elkaar. Gelegen in een schitterende rustige natuuromgeving! Wij komen er sinds meer dan 10 jaar en het wordt er alsmaar gezelliger.

  Ligging
  9
  Faciliteiten
  10
  Eten en drinken
  10
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  9
  Prettig Bloot recreëren
  9

27 jul 2014 - P en C

8

Met mijn vriend voor het eerst een naaktstrand bezocht. Eerst toch wat wennen zo zonder bikini maar na een halfuurtje sta je er gewoon niet meer bij stil. Nog nooit zo heerlijk gezwommen en langs het water gewandeld dan zo helemaal in je blootje. Leuke sfeer, alhoewel er redelijk wat volk was, toch erg rustig. Veel koppels, families met kinderen en toch ook wat twintigers zoals wij. Een leuke ervaring en ons volgende strandbezoek is zeker terug hierheen.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8

21 jul 2013 - Bezoeker

8

wij komer er al jaren. Heerlijk strand en gezellig volk. Veel gezinnen. Aanrader.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8

16 okt 2012 - Bezoeker

9

Normaal ging ik altijd naar de Paulinepolder, maar gisteren zat het daar zo vol met mannen die maar op 1 ding uitwaren, dat ik mijn spullen heb gepakt en ben doorgereden naar het strand van Groede. Man, wat is me dat daar leuk! Vanaf nu zal ik daar altijd naartoe gaan, geen mannen die zitten te kwijlen op een alleenstaande jongere man. Het enige gevoel dat ik hier wel had is zo iets van 'ja, een jonge man alleen, wat komt die hier doen'. Maar ik hou nu eenmaal van de vrijheid van naakt in de zee te kunnen zwemmen! Kortom prachtig strand, zeer goed onderhouden! Keep up the good work! Koen

  Ligging
  9
  Faciliteiten
  9
  Eten en drinken
  9
  Kindvriendelijkheid
  9
  Hygiëne
  9
  Prettig Bloot recreëren
  9

28 jul 2012 - Bezoeker

8

Na drie weken regen eindelijk eens echt zomerweer en op 23 juli samen met mijn vriendin voor het eerst dit strandje bezocht. We wilden dit al lang eens proberen maar als jong koppel, allebei 20, moesten we toch eerst de schroom wat overwinnen, maar die was eigenlijk snel weg. Doordat er heel wat families met kinderen en maar ook veel jonge koppels van onze leeftijd waren, ben je er snel op je gemak. Zeer leuke gemoedelijke sfeer en geen lawaaierige drukte zoals op veel gewone stranden. Ook leuk dat je op het terras van het strandpaviljoen naakt iets kan drinken. Onze volgend stranduitstapje is zeker weer hierheen.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8

24 jul 2012 - Bezoeker

8

Wij zijn er nu 2x geweest en zijn zeer te spreken over het strand. Voorheen gingen we naar Domburg maar sinds we Breskens ontdekt hebben... Veel beter bereikbaar, leuk tentje op het strandje. Ons viel wel op dat er wat "vaag" mannelijk volk rondliep, maar dat is een kwestie van negeren.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8

07 mei 2011 - Bezoeker

8

Samen met mijn vriendin hier vorige zomer voor het eerst naar een naaktstrand geweest en omdat dit zo goed bevallen was dit jaar in april reeds van dit leuke en mooie strand kunnen genieten (dankzij het mooie weer). Leuk publiek, veel families, jonge koppels en zelfs groepjes vriendinnen. Geen lawaaierige drukte zoals op veel gewone stranden maar een rustige en gezellige sfeer.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8

04 mei 2011 - Bezoeker

8

Succes mensen. Een waardevolle aanvulling. Juist door geen dresscode in te stellen maar iedereen hierin vrij te laten denk ik dat je een heel positief signaal neerzet. Zeker naar mensen die onbekend zijn met naturisme. Petje af, chapeau ! Sander Greve.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8

18 apr 2011 - Bezoeker

Contactinformatie

Adresgegevens
Groede (gemeente Sluis)
Zeeland
Zeeuws-Vlaanderen
Nederland
Navigatieadres
Google coördinaten
51.40299, 3.49777
map Open kaart