Naaktstrand Jerolim

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet
  • Toezicht
  • Verhuur ligbedden en parasols
  • Wifi

Beschrijving

Naaktstrand Jerolim is niet alleen een officieel naaktstrand, het is een volledig naakteiland. Het eiland Jerolim is niet al te groot, 0,2 vierkante kilometer met ruim 2 kilometer rotsige kustlijn, en ligt direct voor de kust van de grote plaats Hvar. Jerolim is onderdeel van de Pakleni-eilanden (of Paklinski-eilanden). Deze eilandengroep kenmerkt zich door het groen van de dennenbomen, de rotsige kusten met prachtige baaien en het kristalheldere water van de Adriatische Zee. Deze eilanden zijn intrek bij watersporters en snorkelaars, naturisme is alom aanwezig.

Naturisten zijn al vele jaren nadrukkelijk (en overal) welkom op het eiland Jerolim en daardoor kent het eiland een relaxte en tolerante sfeer. De noordkant, waar de watertaxi’s aanmeren, is meestal drukker met ook wel geklede gasten, maar ga je wat verder het eiland op dan kun je ook een rustig plekje voor jezelf vinden. Er zijn enkele voorzieningen op het eiland, waaronder een restaurant en een strandbar, openingstijden zijn afhankelijk van het seizoen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Jerolim

In het toeristische seizoen pendelen er dagelijks watertaxi’s vanaf Hvar naar het eiland Jerolim, die voor deze overtocht ongeveer 5 minuten nodig hebben.

Naaktstrand Jerolim in Kroatië door jou bezocht?

Dit is alle informatie die wij hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

21450 Hvar
Hvar
Dalmatië
Kroatië

Navigatieadres

Google coördinaten
43.159053686605915, 16.434394872373698
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website