Naaktstrand Kings Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Kings Beach ligt verscholen in een baai zuidelijk van Byron Bay. Het bestaat uit een ongeveer 200 meter zandstrand en is omringt door een tropisch bos. Dit strand wordt al lange tijd bezocht door naturisten maar is geen aangewezen naaktlocatie. Alternatief is het 20 kilometer noordelijker gelegen Naaktstrand North Belongil Beach dat wel officieel is aangewezen als naaktstrand.

Bereikbaarheid Naaktstrand Kings Beach

Er is een klein parkeerterrein boven naaktstrand Kings Beach. Hier vandaan loopt een 200 meter lang pad door het dichte bos naar beneden dat uitkomt aan de noordkant van het strand. Er is maar beperkte parkeerruimte maar je kunt het strand ook bereiken vanaf het Broken Head Nature Reserve aan het einde van de Broken Head Reserve Road (net voor het vakantiepark).  Ga vanaf daar naar rechts (oostelijk) en volg het wandelpad 400 meter langs de kust (Three Sisters Track). Aan het einde hiervan het je uitzicht over Kings Beach. Het laatste stukje van het pad gaat over de rotsen vrij steil naar beneden.

Heb jij Naaktstrand Kings Beach in Australië bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Seven Mile Beach Road
2481 Broken Head
New South Wales
Australie

Navigatieadres

Google coördinaten
-28.710331134698343, 153.61683229792672
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website