Naaktstrand Isola del Mort

4,7
Onvoldoende 2 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Weet jij meer over Naaktstrand Isola del Mort? Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het strand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl.

Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

4,7
  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
4,7

Afstand is niet de moeite waard

Ik bezocht de locatie Met partner

De coördinaten zoals beschreven op de website zijn onjuist, de juiste coördinaten zijn: 45°32'01.1"N 12°44'21.0"E en 45.533633, 12.739164. Dit zorgde ervoor dat wij een uur (te voet) aan het zoeken waren waar het strand zich bevindt. Uiteindelijk kwamen we er via Google Maps achter dat we helemaal om de lagoon heen moesten lopen (half uur heen en wederom een half uur terug met een flinke pas) door het bos heen (wat ook niet al te fijn was). Daar eenmaal aangekomen bleek het niet geheel kindvriendelijk te zijn (wij zonder kinderen, maar dan hoef ik verder geen uitleg te geven). Veelal mannen welke alleen aanwezig waren en steeds rondliepen en ook niet al te fijne gebaren maakten. Dit strand is relaxed voor als je alles af kan sluiten en gewoon even voor jezelf heen gaat, maar als je dit niet kan dan is dit zeker niet aan te bevelen (omdat er gewoon steeds gekeken wordt en er worden steeds gebaren gemaakt). Mensen staan je gewoon aan te staren terwijl jij daar op je handdoek ligt te relaxen zeg maar. Vooral met kinderen is dit niet aan te bevelen!

  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10

30 aug 2019 - Heleen

Bedankt voor de tip Heleen! We hebben de coördinaten meteen aangepast.

30 aug 2019 -

Contactinformatie

Adresgegevens
Eraclea Mare
Noord Italië
Italië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
45.533633, 12.739164
map Open kaart