Naaktstrand Capo Mortola

5
Onvoldoende 1 review

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Capo Mortola ligt in Liguria. Volg de kustweg vanuit Ventimiglia in westelijke richting (richting Frankrijk).

Na ca. 7 km arriveer je bij Capo Mortola. Een smalle straat aan de overkant van een klein benzinestation leidt naar het strand waar naaktrecreatie gedoogd wordt.

Weet jij meer over Naaktstrand Capo Mortola? Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het strand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

5
    Ligging
    5
5

Vandaag samen met mijn echtgenote naar het naaktstrand bij Capo Mortale geweest, het oude benzinestation niet gezien maar de hoeveelheid auto's tussen de tunnels Mortale en Dogana gaven de plek aan waar je naar beneden kunt gaan. Een smal pad leidt naar de rotsen en het strand. Daar aangekomen is het niet zo zeer een strand waar naakt zijn wordt gedoogd, maar eerder een plaats waar mannen elkaar treffen. Er lag een enkele dame, samen met een man, maar het waren voornamelijk mannen alleen die nagenoeg continu aan het kijken en aan het verplaatsen waren. De sfeer was daar ook niet zoals je op een naaktstrand zou verwachten maar meer op een ontmoetingsplek. Jammer!

    Ligging
    5

22 aug 2017 - Walter

Contactinformatie

Adresgegevens
Ventimiglia
Noord Italië
Italië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
43.7818, 7.5483
map Open kaart