Naaktstrand Capo Mortola

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand

Beschrijving

Capo Mortola ligt in Liguria. Volg de kustweg vanuit Ventimiglia in westelijke richting (richting Frankrijk).

Na ca. 7 km arriveer je bij Capo Mortola. Een smalle straat aan de overkant van een klein benzinestation leidt naar het strand waar naaktrecreatie gedoogd wordt.

Weet jij meer over Naaktstrand Capo Mortola? Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het strand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Ventimiglia
Noord Italië
Italië

Navigatieadres

Google coördinaten
43.7818, 7.5483
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

0

Ook interessant (telt niet mee in de score)

    Ligging
    5

Vandaag samen met mijn echtgenote naar het naaktstrand bij Capo Mortale geweest, het oude benzinestation niet gezien maar de hoeveelheid auto's tussen de tunnels Mortale en Dogana gaven de plek aan waar je naar beneden kunt gaan. Een smal pad leidt naar de rotsen en het strand. Daar aangekomen is het niet zo zeer een strand waar naakt zijn wordt gedoogd, maar eerder een plaats waar mannen elkaar treffen. Er lag een enkele dame, samen met een man, maar het waren voornamelijk mannen alleen die nagenoeg continu aan het kijken en aan het verplaatsen waren. De sfeer was daar ook niet zoals je op een naaktstrand zou verwachten maar meer op een ontmoetingsplek. Jammer!

Ook interessant (telt niet mee in de score)

    Ligging
    5

22 aug 2017 - Walter

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website