San Menaio

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Gratis toegang

Beschrijving

Er is een strook gedoog-naturistenstrand ten oosten van de oude badplaats Rodi Garganico onderaan de berg waarop zich de camping Parco del Gargano en de naturistische mini-agriturismo Casa il Cantico bevinden.

Op ongeveer 6 km afstand van Parco del Gargano en Il Cantico bereik je net voorbij het dorp San Menaio, via een lange trap (100 scalini) vanaf de kustweg het algemene strand. En na een wandeling van ruim 700 meter in oostelijke richting (Peschici/Calenella) vind je het gedoog-naturistenstrand. Er staat op een stuk rots ‘FKK’ geschilderd.

Het is een gedoogstrand waar gemengd (naturisten en niet-naturisten) gerecreëerd wordt.

Adresgegevens

Adres

San Menaio
Midden Italië
Italië

Navigatieadres

Google coördinaten
41.9342462, 15.93374080000001
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

0

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  4

Naakt recreatie in Italië vraagt soms wat lef. Wij zijn enkele malen in onze vakantie op het (gedoog) naaktstrand bij San Menaio geweest. Het is goed om te weten dat de FKK markering ontbreekt. Hoewel wij ook vanaf punt B op de kaart naakt hebben gelegen werden we daar veel aangesproken door (met name ) Italianen die op het textielstrand recreëerden. Zij maakte ons duidelijk dat naaktrecreatie niet is toegestaan in Italië en een enkele maal werd gedreigd met carabinieri. Naaktrecreatie vindt in San Menaio voornamelijk plaats tussen punt C en D op de kaart. Dit strandje, welke voornamelijk bestaat uit kiezelstenen, is moeilijk bereikbaar. Vooral aan het einde van de middag komen hier veel mannen om seks met elkaar te hebben. Het strandje is dus zeker niet geschikt voor gezinnen met kinderen.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  4

29 aug 2016 - Joke & René

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website