San Menaio

4
Matig 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Gratis toegang

Ledenvoordeel

 • Korting op overnachtingen bij campings en accommodaties
 • Korting op activiteiten zoals workshops
 • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze accommodatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Er is een strook gedoog-naturistenstrand ten oosten van de oude badplaats Rodi Garganico onderaan de berg waarop zich de camping Parco del Gargano en de naturistische mini-agriturismo Casa il Cantico bevinden.

Op ongeveer 6 km afstand van Parco del Gargano en Il Cantico bereik je net voorbij het dorp San Menaio, via een lange trap (100 scalini) vanaf de kustweg het algemene strand. En na een wandeling van ruim 700 meter in oostelijke richting (Peschici/Calenella) vind je het gedoog-naturistenstrand. Er staat op een stuk rots ‘FKK’ geschilderd.

Het is een gedoogstrand waar gemengd (naturisten en niet-naturisten) gerecreëerd wordt.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

4
  Ligging
  4
4

Naakt recreatie in Italië vraagt soms wat lef. Wij zijn enkele malen in onze vakantie op het (gedoog) naaktstrand bij San Menaio geweest. Het is goed om te weten dat de FKK markering ontbreekt. Hoewel wij ook vanaf punt B op de kaart naakt hebben gelegen werden we daar veel aangesproken door (met name ) Italianen die op het textielstrand recreëerden. Zij maakte ons duidelijk dat naaktrecreatie niet is toegestaan in Italië en een enkele maal werd gedreigd met carabinieri. Naaktrecreatie vindt in San Menaio voornamelijk plaats tussen punt C en D op de kaart. Dit strandje, welke voornamelijk bestaat uit kiezelstenen, is moeilijk bereikbaar. Vooral aan het einde van de middag komen hier veel mannen om seks met elkaar te hebben. Het strandje is dus zeker niet geschikt voor gezinnen met kinderen.

  Ligging
  4

29 aug 2016 - Joke & René

Contactinformatie

Adresgegevens
San Menaio
Midden Italië
Italië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
41.9342462, 15.93374080000001
map Open kaart