Naaktstrand Ilha de Armona

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Ilha de Armona ligt op een eiland voor de kust van Olhao. Het eiland is zo’n 9 kilometer lang en heeft uitgestrekte zandstranden. Op de meest afgelegen delen daarvan wordt naaktrecreatie getolereerd.

Bereikbaarheid Naaktstrand Ilha de Armona

Omdat dit naaktstrand op een eiland ligt kun je hier alleen komen met een passagiersferry. Dat kan via de plaatsen Olhão of Fuseta.

Kom je met de ferry vanaf Olhão, dan kom je aan in een groot vakantiedorp op het meest zuidwestelijke deel van het eiland. Loop door dit dorp naar het zuidoosten en via een lang plankier over de duinen en het zand kun je het oostelijke strand bereiken. Vandaar volg je linksaf (in noordoostelijke richting) de kustlijn totdat je de geklede strandgasten voorbij bent. Vanaf daar kun je over enkele kilometers ongekleed recreëren totdat je het kleinere vakantiedorp Fuseta op het noordoostelijk deel van het eiland bereikt.

Kom je vanaf Fuseta dan loop je rechtsaf (zuidwestelijk) over het strand om op het hetzelfde als hierboven beschreven deel van het strand te komen. Vanuit Fuseta kun je echter ook linksaf (noordoostelijk) en dan kom je op andere vrijwel uitgestorven stranden waar ongeklede recreatie over enkele kilometers mogelijk is.

Heb jij Naaktstrand Ilha de Armona in Portugal bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
8700 Olhao
Zuid
Algarve
Portugal
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
37.0308095087553, -7.7707607325278225
map Open kaart