Naaktstrand Ilha de Armona

5,7
Voldoende 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Geschikt naaktstrand
 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Gratis toegang
 • Bereikbaar per OV

Beschrijving

Naaktstrand Ilha de Armona ligt op een eiland voor de kust van Olhao. Het eiland is zo’n 9 kilometer lang en heeft uitgestrekte zandstranden. Op de meest afgelegen delen daarvan wordt naaktrecreatie getolereerd.

Bereikbaarheid Naaktstrand Ilha de Armona

Omdat dit naaktstrand op een eiland ligt kun je hier alleen komen met een passagiersferry. Dat kan via de plaatsen Olhão of Fuseta.

Kom je met de ferry vanaf Olhão, dan kom je aan in een groot vakantiedorp op het meest zuidwestelijke deel van het eiland. Loop door dit dorp naar het zuidoosten en via een lang plankier over de duinen en het zand kun je het oostelijke strand bereiken. Vandaar volg je linksaf (in noordoostelijke richting) de kustlijn totdat je de geklede strandgasten voorbij bent. Vanaf daar kun je over enkele kilometers ongekleed recreëren totdat je het kleinere vakantiedorp Fuseta op het noordoostelijk deel van het eiland bereikt.

Kom je vanaf Fuseta dan loop je rechtsaf (zuidwestelijk) over het strand om op het hetzelfde als hierboven beschreven deel van het strand te komen. Vanuit Fuseta kun je echter ook linksaf (noordoostelijk) en dan kom je op andere vrijwel uitgestorven stranden waar ongeklede recreatie over enkele kilometers mogelijk is.

Heb jij Naaktstrand Ilha de Armona in Portugal bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

8700 Olhao
Zuid
Algarve
Portugal

Navigatieadres

Google coördinaten
37.0308095087553, -7.7707607325278225
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

5,7
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  6
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  6
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2
5,7

Super

Ik bezocht de locatie Met partner

Een prachtig strand waar ik al vele malen ben geweest, dit vanwege de rust en vrijheid waarvan je daar kan genieten... Heb er vele naakte strandwandelingen gedaan van enkele kilometers... Heerlijk vrij en kom je mensen tegen, ze groeten vriendelijk en ze begrijpen je...en je bent niet de enige die zo geniet...

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  6
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  6
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

04 jan 2024 - Jurgen F

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website