Bredene

5,7
Voldoende 4 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee
 • Bereikbaar per OV
 • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

 • Eetgelegenheid
 • Toilet
 • Toezicht
 • Verhuur ligbedden en parasols

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dit zandstrand van 350 meter lang ligt 2 km buiten Oostende en is per tram bereikbaar: Halte Bredene Renbaan. Met eigen vervoer neem je de hoofdweg van Oostende naar Knokke.

Je kunt je auto parkeren op het parkeerterrein in de buurt van de tramhalte. Je hebt toegang tot het strand via een pad (100 meter) dat tevens geschikt is voor mindervaliden.

Het naturistenstrand ligt aan de noordzijde en wordt met borden aangegeven (als je met je gezicht naar zee staat aan je rechterkant). Het strand is geopend van Pasen tot half oktober.

NB: Het duingebied is verboden terrein (natuurreservaat). In juli en augustus wordt het strand bewaakt.

Bron: Naturistenvakanties Wereldgids!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

5,7
  Ligging
  6,8
  Faciliteiten
  7
  Prijs / kwaliteit
  8
  Eten en drinken
  4
  Zwemmen
  10
  Kindvriendelijkheid
  5,3
  Hygiëne
  7,3
  Staat van het sanitair
  2
  Prettig Bloot recreëren
  4,7
  Geschikt voor mindervaliden
  2
8

Corona

Ik bezocht de locatie Met partner

Dat het naaktstrand niet geopend was tijdens de corona tijd, en door textielterroristen werd ingenomen snappen we wel. De Textielgasten moesten zover uit elkaar liggen dat ze de naakt recreanten totaal verdrongen hebben.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Eten en drinken
  6
  Zwemmen
  10

04 sep 2020 - Anne

5,2

Niet de juiste sfeer.

Ik bezocht de locatie Met partner

Na een dagtocht besloten we de zee in te duiken en eventjes van de zon te genieten. De parkeerplaatsen langs de weg waren druk bezet, maar we vonden een plaatsje aan een doorgang in de duinen. Toen we door de duinen richting het strand sjokten, merkten we al snel dat dit hele duinengebied de verzamelplaats was voor mannen die helemaal niet naar zee kwamen om een dagje met een goed boek van de zon te genieten, maar eerder van elkààr te genieten. Op het strand aangekomen besloten we een duik in zee te nemen en eventjes leek het er op dat we ons op een normaal naaktstrand bevonden. Tot we merkten dat de bezoekers op dit deel van het strand nagenoeg enkel mannen waren, die in en rond de duinen flaneerden en het heel erg druk met elkaar hadden. Het creëerde een drukke, onaangename sfeer op het strand en we zijn dan ook terug vertrokken. Misschien is de sfeer op het strand anders tijdens de week of dichter bij het strandpaviljoen, maar dit is niet het soort strand waar ik heen ga met kinderen, of gewoon om te relaxen.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  6
  Prijs / kwaliteit
  8
  Eten en drinken
  2
  Kindvriendelijkheid
  2
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  8
  Staat van het sanitair
  2
  Prettig Bloot recreëren
  4
  Geschikt voor mindervaliden
  2

27 aug 2019 - Bart

5,8

Een plaats, de enige in België, waar openbaar naaktrecreatie getolereerd wordt. Er zijn geen faciliteiten en het is er op warme dagen veel te druk. Een stukje wandelen langsheen het strand is niet echt een optie, aangezien deze kuststrook slechts een paar honderd meter breed is.

  Ligging
  5
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  4

23 okt 2018 - Tony

6,5

Op drukke dagen veel te weinig plaats, uitbreiding dient zich aan. Ook toiletten, een drank- en eventueel eetgelegenheid op het naaktstrand zelf is meer dan welkom, zodat men daarvoor niet steeds enkele honderden meters hoeft te lopen en vooral niet meer over het gewone strand moet.

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  6

28 jul 2014 - Kurt Winckelmans

Contactinformatie

Adresgegevens
Bredene
België
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
51.2562663, 2.9869421999999304
map Open kaart