Naaktstrand Fondaco Parrino – Letojanni

8,3
Zeer goed 2 reviews
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee

Beschrijving

Naaktstrand Fondaco Parrino – Letojanni ligt op een paar kilometer van Taormina en Giardini Naxos in Italië.

Heb jij Naaktstrand Fondaco Parrino – Letojanni  op Sicilië in Italië bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Italië. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Taormina/Giardini Naxos
Sicilla
Italië

Navigatieadres

Google coördinaten
37.903415, 15.332271
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8,3
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  9
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  8
  Staat van het sanitair
  10
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7
  Geschikt voor mindervaliden
  4
6,3

verborgen pareltje

Ik bezocht de locatie Alleen

Ik heb het strand Fondaco Parrino in september en oktober 2023 meermalen bezocht vanuit Taormina-Mazzarò. Het strand was de eerste keer best lastig te vinden maar nog moeilijker was het om in de nabijheid van de doorgang naar het strand (bij Restaurant Sunkisses een tunneltje onder het direkt naast het strand gelegen treinspoor door) een parkeerplaats te vinden. De parking van het restaurant was net als het restaurant zelf gesloten en bood daarom geen uitkomst. Het strand was overigens ook met een lokale bus te bereiken maar deze reed helaas niet altijd volgens schema. Het strand is vrij en gratis toegankelijk, hetgeen in Italië met zijn betaalstranden bijzonder is. Het strand bestaat uit kleine grijs-zwarte steentjes waarop met blote voeten prima valt te lopen, maar dichtbij de vloedlijn en in de zee zelf liggen kiezels; daar is beschermend schoeisel wel gewenst. Het strand is uitgestrekt en biedt mooie vergezichten. Helaas kwam het strand in de loop van de middag voor een groot deel in de schaduw van de bergen erachter te liggen. Misschien door het einde van het seizoen was het in mijn periode erg rustig op het strand. De bezoekers die er wel waren, bewezen echter dat het strand niet alleen nudist maar ook gay friendly is. Daarom een aanrader!

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  6
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  4
  Geschikt voor mindervaliden
  2

15 apr 2024 - Ron

10

Zoek en je zult vinden!

Ik bezocht de locatie Met partner

Onderweg naar deze locatie zijn we er eerst 2x voorbij gereden, aangezien de stranden op Sicilie allemaal aan de bergen liggen is dit soms best een uitdaging. Er is een parkeerplaats recht bij het Sunkissed teras. Echter aangegeven met een heel klein bordje die je zeker gaat missen. Na een schattig mannetje 5 euro te hebben betaald mochten we er op rijden. Tip: zet je google maps even op sateliet, als je inzoemt richting het strand, vind je de parkeerplaats! Je loopt het strand op via een leuk strand tentje met vriendelijk personeel waar je vanalles kan krijgen, van eten tot drinken, coctails en bier. Ook zijn hier toiletten, douches en omkleedruimtes aanwezig. Eerste deel van het strand heeft huur strand bedjes. Dus weinig nudisten te bekennen. Stukje verder was het bij ons een gemixt gezelschap. De gay en nudist friendly doet zijn naam eer aan. Ik kan me voorstellen dat in het hoogseizoen hier minder nudisten zijn, door de ideale ligging is het een heerlijk strand, met mooie uitzichten. Het strand heeft kleine steentjes, geen zand. Maar niet vervelend lopen op blote voeten, wel ideaal, geen zand op je handdoek! De zee loopt snel af, dus na ongeveer 4 meter vanaf de branding kan je niet meer staan. Wat ons betreft, een top locatie!

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  10
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Eten en drinken
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  6

07 sep 2022 - Lian

Contactinformatie