Naaktstrand Fondaco Parrino – Letojanni

10
Fenomenaal 1 review

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Fondaco Parrino – Letojanni ligt op een paar kilometer van Taormina en Giardini Naxos in Italië.

Heb jij Naaktstrand Fondaco Parrino – Letojanni in Italië bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Italië. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

10
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  10
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Eten en drinken
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  6
10

Zoek en je zult vinden!

Ik bezocht de locatie Met partner

Onderweg naar deze locatie zijn we er eerst 2x voorbij gereden, aangezien de stranden op Sicilie allemaal aan de bergen liggen is dit soms best een uitdaging. Er is een parkeerplaats recht bij het Sunkissed teras. Echter aangegeven met een heel klein bordje die je zeker gaat missen. Na een schattig mannetje 5 euro te hebben betaald mochten we er op rijden. Tip: zet je google maps even op sateliet, als je inzoemt richting het strand, vind je de parkeerplaats! Je loopt het strand op via een leuk strand tentje met vriendelijk personeel waar je vanalles kan krijgen, van eten tot drinken, coctails en bier. Ook zijn hier toiletten, douches en omkleedruimtes aanwezig. Eerste deel van het strand heeft huur strand bedjes. Dus weinig nudisten te bekennen. Stukje verder was het bij ons een gemixt gezelschap. De gay en nudist friendly doet zijn naam eer aan. Ik kan me voorstellen dat in het hoogseizoen hier minder nudisten zijn, door de ideale ligging is het een heerlijk strand, met mooie uitzichten. Het strand heeft kleine steentjes, geen zand. Maar niet vervelend lopen op blote voeten, wel ideaal, geen zand op je handdoek! De zee loopt snel af, dus na ongeveer 4 meter vanaf de branding kan je niet meer staan. Wat ons betreft, een top locatie!

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  10
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Eten en drinken
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  6

07 sep 2022 - Lian

Contactinformatie

Adresgegevens
Taormina/Giardini Naxos
Sicilla
Italië
Navigatieadres
Google coördinaten
37.903415, 15.332271
map Open kaart