Naaktstrand Fårabäck

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Fårabäck ligt 3 km ten noorden van Åhus en iets ten noorden van de niet-naturistencamping Åhus Camping. Het zandstrand met ondiep is heel geschikt voor de allerkleinsten. Het strand hoort bij de militaire zone van Rinkaby. Duinen zorgen voor beschutting en wat privacy in het noorden van het strand.

Bereikbaarheid Naaktstrand Fårabäck

Rij richting Åhus camping en volg de weg richting “Summer Colony”. Rij voorbij de kolonie tot de weg (Kolonivägen) scherp naar links buigt waar hopelijk de poort naar de “Rinkaby shooting range” (schietbaan) open is. Na de slagboom is na 50 meter links een ruime parkeerplaats. Wandel vanaf dit kruispunt rechtdoor in noordelijke richting over het verlengde van de weg om na 500 meter op het strand te komen. Of ga van het kruispunt rechts en kom na 150 meter op het strand. Loop langs de zee naar het noorden. Eerst over een hondenstrand, hierna volgt het naaktstrand.

Heb jij Naaktstrand Fårabäck in Zweden bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Kolonivägen 80
296 33 Åhus
Blekinge & Skåne
Zweden
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
55.95696972621735, 14.336341116246686
map Open kaart