Naaktstrand Strand Ardre

6
Voldoende 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Geschikt naaktstrand
 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Gratis toegang
 • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Strand Ardre is een mooi zandstrand aan de oostkust van Gotland, een beetje ten noorden van Ljugarn. Er zijn geen voorzieningen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Strand Ardre

Neem de autoroute 143 richting Ljugarn. Bij het bord “14 Katthammarsvik ” of “3 Ardre”, de asfaltweg linksaf, en na ruim 4 km de onverharde weg naar rechts. Houdt na 500 meter bij de  splitsing links aan. Na bijna 2 kilometer eindigt de onverharde weg en kan worden geparkeerd. Vanaf hier is het 100 meter te voet naar het zuiden voor het strand.

Heb jij Naaktstrand Strand Ardre in Zweden bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Ardre Strand
623 67 Katthammarsvik
Kalmar, Öland & Gotland
Zweden

Navigatieadres

Google coördinaten
57.36370838418271, 18.755965910059324
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2
6

Zeer fijn zand en helder en ondiep zwemwater.

Ik bezocht de locatie Met partner

Zo'n twee jaar geleden hebben we via sociale media contact gekregen met het Zweedse echtpaar Marina & Jonas. En net als wij genieten zij enorm van bloot recreëren. Bijna dagelijks hadden we contact met elkaar en nu werd het tijd om elkaar in het echt te ontmoeten. Tickets geboekt naar het Zweedse Gotland waarna Marina & Jonas ons de schoonheid van het eiland hebben laten zien, waaronder ook het naaktstrand Ardre Beach. Om het strand te bereiken moet je een paar honderd meter lopen. Het strand is verdeeld in twee baaien, waarvan de zuidelijke (rechter) baai ongeveer 250 meter lang is en bestemd is voor naaktrecreatie. Er zijn géén faciliteiten (dus neem zelf wat te eten en drinken mee) en omdat je een paar honderd meter door het bos en strand moet lopen niet geschikt voor mensen in rolstoel of op krukken. Maar eenmaal aangekomen op het strand ervaar je meteen de rust en schoonheid van het strand. Ondanks dat er géén afvalbakken staan hebben we geen zichtbaar zwerfvuil / afval gezien. Het zand is zeer fijn en kriebelt heerlijk tussen je tenen en helder zeewater. Je kunt een flink stuk de zee inlopen voordat het dieper wordt. Omdat we vroeg in het seizoen op Ardre zijn geweest was het niet erg druk op het naaktstrand. De contacten met de Zweden zijn spontaan en vriendelijk en wanneer ze merken dat je geen Zweeds spreekt draaien ze hun hand niet om om in het Engels met je te communiceren. Wij hebben genoten en gaan volgend jaar zeker weer terug naar onze vrienden en naaktstrand Ardre. Kortom: een rustig en schoon naaktstrand waarop je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de natuur. Marlies & Jean-Pierre van der Geld

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2

29 jun 2023 - Marlies van der Geld

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website