Naaktstrand Es racó d’en Xic

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Beschutte ligging
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid

Beschrijving

Naaktstrand Es racó d’en Xic, ook bekend als Cala Escondida naar de gelijknamige strandkiosk, is een idyllisch piepklein verborgen strandje in een prachtige rotsachtige baai aan de westkust van Ibiza. Gelegen nabij het grotere Cala Comte strand. Deze kust is bekend vanwege de fantastische zonsondergangen en het prachtige uitzicht op de voor de kust gelegen eilandjes. Klein strandje, ongeveer 20 meter breed, gecombineerd met populair betekent dat je in het hoogseizoen tijdig op naaktstrand Es racó d’en Xicer moet zijn voor een plekje.

Bereikbaarheid Naaktstrand Es racó d’en Xic

Parkeren kun je op het grote parkeerterrein nabij het Cala Comte strand.

Links van restaurant Sunset Ashram, volg je de kustlijn in zuidelijke richting en je komt vanzelf bij de trapjes naar beneden. Een grote steen met ‘playa nudista’ erop geschilderd, wijst je de weg.

Heb jij Naaktstrand Es racó d’en Xic in Spanje bezocht?

Dit is alle informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Carretera de Comte
07829 La Comte
Ibiza
Balearen
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
38.96063096448684, 1.219734587765924
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website