Naaktstrand Playa des Ses Canyes

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Beschutte ligging
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet

Beschrijving

Naaktstrand Playa des Ses Canyes, ook Platja de sa Roqueta genoemd, ligt noordelijk van de plaats Es Pujols op het mooie en naturisten vriendelijke eiland Formentera. Naaktrecreatie is op alle stranden van Formentera welkom hoewel het nergens officieel staat aangegeven. Er is voor iedereen wel een mooi naaktstrand te vinden, van rustig tot gezellig druk. In de buurt van restaurants en strandtentjes zijn de meeste mensen “met” maar iets verder zie je steeds meer mensen “zonder”. Naaktstrand Playa des Ses Canyes is een kleine baai met relatief veel naaktrecreanten. Je kunt hier heerlijk op het strand liggen en in de zee zwemmen.

Heb jij Naaktstrand Playa des Ses Canyes in Spanje bezocht?

Dit is alle informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Carretera S Ferran 3181
07871 Ses Canyes
Formentera
Balearen
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
38.73024823374998, 1.4500281711648118
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website