Naaktstrand Cala Morisca

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Beschutte ligging
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid

Beschrijving

Naaktstrand Cala Morisca is een smal zandstrand, een beetje verstopt gelegen in de bergachtige kust enkele kilometers oostelijk van de badplaats Sitges. Barcelona ligt op zo’n 20 kilometer. Dit strand wordt bezocht door naturisten en niet-naturisten. Op het strand vind je een strandkiosk en douches, ook is er een restaurant op de aangrenzende rotsen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Cala Morisca

Met de auto kun je naaktstrand Cala Morisca bereiken via de kustweg C31 vanuit Sitges. De C31 is te bereiken vanaf de C32, afrit 31 Sitges, die Barcelona verbindt met Tarragona. Volg de C31 over ongeveer 4 kilometer tot iets voorbij de cementfabriek, neem afslag Carrar Cala Morisca die afdaalt naar de kustlijn.

Je kunt je auto betaald parkeren op het parkeerterrein van het restaurant Cala Morisca Mirador. Loop door het tunneltje, onder het spoor van de kusttrein door, naar het strand.

Heb jij Naaktstrand Cala Morisca in Spanje bezocht?

Dit is de informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van dit naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Carretera Barcelona a Calafell (C31 Km 169,5)
08870 Garraf
Barcelona
Girona
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
41.24281636391369, 1.868732062318452
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website