Naaktstrand Eftalou

8
Zeer goed 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Officieel naaktstrand
 • Aan zee
 • Kiezelstrand

Beschrijving

Naaktstrand Eftalou ligt op het eiland Lesbos in Griekenland. Het strand is het meest populaire strand van het eiland voor naturisten van alle nationaliteiten. Er is zijn schaduwplaatsen op het strand, later op de dag geeft de rotswand wat schaduw op het strand. Advies is om een schaduwdoek of parasol mee te nemen. Het zeewater is kristalhelder en maakt het heerlijk snorkelen. Je kunt hier uitgebreid een lange strandwandeling maken.

Bereikbaarheid Naaktstrand Eftalou

Busdiensten rijden in het seizoen dagelijks van de Molyvos, Petra en Anaxos. Check hiervoor de locale dienstregeling.

Met de auto is het maar 10 minuten rijden vanaf het taxibusdepot in Molyvos.  Sla rechtsaf en volg de weg ongeveer 500 meter  tot aan een kruising. vervolg de weg voor 1 km tot je bij een splitsing komt. Sla rechtsaf en 200 meter verder linksaf bij een andere splitsing. Volg deze weg naar het hoofdstrand. U passeert rechts een taverna/fastfoodkiosk waar u drankjes/zonnebrandcrème kunt inslaan. Vervolg de weg en passeer twee grote stranden tot het 2e punt waar de weg begint te stijgen. Parkeer bij het voormalige Hot Springs van Eftalou (bruin bord) en wandel een stuk langs de kust naar het naaktstrand

Als alternatief kun je bergopwaartse de onverharde weg nemen en volg deze tot je andere geparkeerde auto’s en scooters vindt, loop dan naar het strand en ga links (met uitzicht op het water).

Adresgegevens

Adres

Lesbos
Griekenland

Navigatieadres

Google coördinaten
39.381889, 26.221147
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8
  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Zwemmen
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  2
8

Mooi strand

Ik bezocht de locatie Met partner

Het naaktstrand is het beste te bereiken via het badhuis van de bron, via de kust kom je bij een zestal stranden afgescheiden door rots partijen, de laatste drie stranden zijn naakstrand. Bij het eerste strand is ook een restaurant (Golden Beach) aanwezig.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Zwemmen
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  2

28 sep 2023 - Klaas

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website