Naaktstrand Tertsa

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Tertsa ligt ten westen van het toeristenplaatsje Mirtos aan de zuidkust van Kreta in Griekenland bij het gehucht Tertsa. Het prachtige lange naaktstrand ligt aan de westkant van het dorpje dat enkele taverna’s aan het (textieldeel van het) strand heeft.

Bereikbaarheid Naaktstrand Tertsa

Naaktstrand Tertsa is per fiets in 40 minuten te bereiken en met de auto in 10 minuten vanuit het centrum van het dorpje Myrtos te bereiken langs de kustweg. In het kleine dorpje Tertsa zijn enkele overnachtingsmogelijkheden en een paar restaurantjes.

Parkeren kan aan het eind van het dorpje bij de laatste 2 restaurants waar je aan het strand kunt eten en drinken. Hier ga je rechtsaf het textielstrand over voorbij de rotsen begint het naaktstrand. Het naaktstrand loopt door op een meestal leeg stand voorbij de volgende rotspartij; je kunt hier een lange blote wandeling maken.

Heb jij Naaktstrand Tertsa bezocht?

Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
700 04 Tertsa
Kreta
Griekenland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
34.990936, 25.525564
map Open kaart