Naaktstrand Red Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
  • Beschutte ligging
  • Gratis toegang

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Verhuur ligbedden en parasols

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Red Beach ligt vlakbij Matala aan de zuidkust van Kreta in Griekenland. Het is prachtig beschut strand en er is een bijzonder eenvoudige openluchtbar waar je iets kunt eten en drinken.

Bereikbaarheid Naaktstrand Red Beach

Naaktstrand Red Beach is te voet te bereiken via het wandelpad vanuit het centrum van het dorpje Matala. De wandeling van ongeveer 20 minuten geeft prachtige panoramische vergezichten over de zuidkust van het eiland. Deze route is het best begaanbaar. Het andere pad net buiten het dorp vereist meer klimwerk en is daardoor risicovoller. Draag goede wandelschoenen want de paden om het strand te bereiken zijn onverhard en rotsachtig. Naaktstrand Red Beach ligt één baai verder dan het dorp Matala; je moet dus de berg over klauteren. Er varen ook bootjes vanuit het dorp op en neer naar Naaktstrand Red Beach.

Heb jij Naaktstrand Red Beach bezocht?

Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Matala
Matala
Kreta
Griekenland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
34.9873129, 24.7607752
map Open kaart