Naaktstrand Chamolia Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Chamolia Beach ligt 30 km van Athene in de buurt van Porto Rafti oftewel “Oikismos Polytechneiou”. De kust van Hamolia is vooral rotsig met kliffen en kleine baaitjes. Naaktrecreatie vind je op het oostelijke, meer afgelegen en minder toegankelijke, deel.

Bereikbaarheid Naaktstrand Chamolia Beach

Op de weg van Markopoulos naar Porto Rafti, sla linksaf richting de archeologische opgraving van Vravrona. Passeer het Archeologische Museum van Brauron en sla na de afdaling bij de kruising linksaf richting de kust. Vervolg oostwaarts de weg parallel langs de kust. Ter hoogte van de bebouwing van het Polytechnic buurtje, ligt een schiereiland met daarop een kleine heuvel. Aan de voet hiervan ligt een onverharde parkeerplaats waarop je kunt parkeren. Vanaf hier lopen paden langs de rotsige kust van het schiereiland. Op de stillere delen van deze kust wordt naakt gerecreëerd. Je kunt met de auto nog verder oostwaarts. Maar aan het einde van de weg, voorbij NISOS cafe-bar,  loopt sinds 2023 een rioleringsbuis de zee in.

Heb jij Naaktstrand Chamolia Beach in Griekenland bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
190 03 Chamolia
Athene
Griekenland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
37.92234525101127, 24.031401790335032
map Open kaart