Naaktstrand L’acqua Dolce

2
Matig 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Kiezelstrand

Beschrijving

Naaktstrand L’acqua Dolce ligt links van de haven van Cala Gonone. Camping Club Naturiste Le Péonie ligt op een paar kilometer.

Weet jij meer over Naaktstrand L’acqua Dolce? Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het strand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Cala Gonone/Nuoro
Sardinië
Italië

Navigatieadres

Google coördinaten
40.238281, 9.563746
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

2
  Prijs / kwaliteit
  2
  Faciliteiten
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  2
2

Erg klein ligstrand, zwemmen niet mogelijk

Ik bezocht de locatie Alleen

Erg klein ligstrand op ca. 1 km hemelsbreed ten noorden van de boulevard, ongeveer 25 minuten deels lopen over een pad, deels klauteren over rotsen. Strandje bij een groot rotsblok is aangeduid met 'FKK' op een grijze boei en 'UDI' op een rots (N is weggepoetst?). Ondergrond is zand en rotsen. Geen zwem mogelijkheid vanwege rotsen en golven. Bovenlangs het strandje loopt een pad naar een klimgrot iets verderop. Coördinaten zijn: 40°17'31.89"N en 9°38'41.26"O

  Prijs / kwaliteit
  2
  Faciliteiten
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  2

01 okt 2022 - René

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website