Naaktstrand Callantsoog

7,4
Goed 23 reviews
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Officieel naaktstrand
 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Gratis toegang
 • Bereikbaar per OV
 • Parkeren op < 1 km
 • Huisdieren welkom

Faciliteiten

 • Eetgelegenheid
 • Toilet

Beschrijving

Wil je naaktstrand Callantsoog in Schagen (Noord-Holland) bezoeken? Op deze pagina vertellen we je er alles over. Allereerst goed om te weten: naaktstrand Callantsoog staat goed aangegeven en is gratis toegankelijk. Lees onderaan deze pagina ook de ervaringen van andere bezoekers van naaktstrand Callantsoog.

Algemene informatie over naaktstrand Callantsoog

Welkom op het oudste officieel aangewezen naaktstrand van Nederland! Sinds 27 april 1973 is bloot zonnen hier officieel toegestaan. Oorspronkelijk op een strandje van 370 meter. Vandaag de dag heeft Callantsoog met 2300 meter een van de langste naaktstanden van ons land.

Dit ging niet zonder slag of stoot. Al in de jaren vijftig zochten blote zonaanbidders regelmatig dit stukje kust. Dat was toen nog strafbaar als “schennis van eerbaarheid”. Steeds meer naturisten kwamen naar hier. Zodra de politie kwam, waarschuwde men elkaar en dan trok iedereen snel de badkleding aan. In 1971 laten twee naturisten zich bewust bekeuren. Zij zijn ervan overtuigd niets verkeerd te doen en worden hierin (juridisch) ondersteund door NFN Open & Bloot (toen nog NFN). Zowel de rechter als de rechters in hoger beroep oordelen dat er geen sprake is van schennis van eerbaarheid. De gemeente Callantsoog pakte dit progressief en voortvarend op, en zo werd Nederlands eerste naaktstrand een feit! Een leuk artikel hierover vind je op de site van tv-programma Andere Tijden.

Vandaag de dag roemt Callantsoog zijn mooie witte zandstrand als goed alternatief voor de drukkere badplaatsen. Het strand is breed en lang, schoon en veilig. Het dorp ligt slecht op een minuten wandelen van het strand en is daarmee uniek. Er liggen meer kleinere kustplaatsjes in de omgeving, die zich uitstekend leent om te wandelen of te fietsen. Deze regio straalt gemoedelijkheid en rust uit.

Sfeer en faciliteiten naaktstrand Callantsoog

Het naaktstrand ligt ten zuiden van Callantsoog op een rustig gedeelte van het strand, parallel aan natuurgebied Het Zwanenwater. Vanaf strandslag Kiefteglop naar het zuiden tussen paal 14,5 en16,8. Op het naaktstrand is paviljoen Zilte Zucht. Neem wel je zwembroek mee, want hier mag je niet bloot. Dit strand is ook bereikbaar vanuit Sint Maartenszee. Wandel vanaf strandafslag Burgemeester Breebaartweg naar het noorden. Bij de strandslag is een paviljoen. Deze loopafstand is langer.

Omdat het strand zo mooi is (en wellicht ook uit nostalgie), nemen de meeste bezoekers de weinige faciliteiten hier voor lief. Het strand is ook losloopgebied voor honden. NFN Open & Bloot heeft zich bij de gemeente Schagen hiertegen verzet. Maar omdat zowel de gemeente als NFN nauwelijks klachten kregen de eerste jaren na het besluit, is het zo gebleven.

Het komt voor dat naaktrecreanten al voor het officiële begin van het naaktstrand bloot liggen vanwege de korte loopafstand vanuit Callantsoog. In 2017 trad de gemeente hiertegen op en sommeerde de badgasten te verhuizen naar het officiële naaktstrand. Omdat vanwege de geringe drukte ook dit stuk strand juridisch geschikt is voor naaktrecreatie, zegde de gemeente NFN toe de regels praktischer toe te passen. Het kan dus gebeuren dat naaktrecreanten al voor het begin van het naaktstrand liggen.

Bel in geval van nood alarmnummer 112 of doe (bijv. in geval van overlast) een melding via 0900-8844 (politie).

Routebeschrijving naar naaktstrand Callantsoog

Parkeerplaats auto: (vanuit Callantsoog) 52.83376, 4.69519 – loopafstand 1 km enkele reis; (vanuit Sint Maartenszee) 52.79119, 4.68893 – loopafstand 2 km enkele reis
Fietsenstalling: (Callantsoog) 52.83337, 4.69188, (Sint Maartenszee) 52.79677, 4.67759
Bushalte: Callantsoog, Zeeweg (ov9292.nl) flexbus – loopafstand 1 km enkele reis

Heb jij foto’s van naaktstrand Callantsoog in Noord-Holland?

Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Help anderen met jouw ervaring over naaktstrand Callantsoog

Bijna iedereen op onze website kijkt eerst naar de beoordeling van een blootlocatie voordat ze deze bezoeken. Daarom zouden we jou willen vragen of je misschien een review over de door jou bezochte blootlocatie(s) zou willen schrijven? Wie weet help jij zo iemand bij het maken van zijn/haar keuze! Je kunt een review achterlaten onderaan deze pagina. Alvast bedankt!

Houd je (naakt)strand schoon!

Natuurlijk hebben wij milieu en natuur hoog in ons vaandel staan! Het ligt in onze aard om geen afval op het (naakt)strand achter te laten. Vaak vind je hier ook prullenbakken. Zijn deze vol of staan ze er een keer niet? Neem dan jouw afval mee en laat het niet achter! Alleen zo dragen we ons steentje bij aan een schoon strand en een schone zee! NFN Open & Bloot is partner van Programma Schone Stranden.

Sluit je aan bij NFN Open & Bloot

Locatievinder BlootKompas! is een product van NFN Open & Bloot: de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Je kunt op ons rekenen als het gaat om de promotie van naaktrecreatie en behoud en uitbreiding van naaktstranden en andere mooie openbare recreatieplekken in Nederland.

Sluit je met één klik aan bij NFN Open & Bloot – zo kun je bloot blijven genieten op de mooiste plekjes van Nederland. Dat kan al voor € 2,50 per maand. Lees meer informatie over het lidmaatschap.

 

 

Adresgegevens

Adres

Callantsoog
Noord-Holland
Nederland

Navigatieadres

Google coördinaten
52.8211265, 4.6843814
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7,4
  Blootvriendelijkheid
  8,8
  Hygiëne
  8,2
  Prijs / kwaliteit
  8,3
  Faciliteiten
  5,1
  Zwemmen
  9,3
  Staat van het sanitair
  6,2
  Eten en drinken
  6,1

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8,7
  Kindvriendelijkheid
  7,9
  Geschikt voor mindervaliden
  4
8,6

Callantsoog paal 16

Ik bezocht de locatie Met partner

Heerlijke plek aan zee met rust en ruimte. Prachtig zandstrand waar voldoende ruimte is voor een ieder. Heerlijk tegen de duinen of aan de waterkant. Strandtent is nog net op het gekleed strand. Het heeft een toilet en kleine kaart.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  6
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  4

24 jul 2023 - Cees

7,1

Heerlijk de ruimte

Ik bezocht de locatie Met partner

Callantsoog is mijn favoriete naaktstrand. Op een mooie zomerse dag begint de naaktrecreatie al ver voor het officiële naaktstrand. Zelf lig ik het liefst net na de laatste strandtent, net iets rustiger dan het stuk daarvoor. Wel jammer dat de strandtent niet meer naturistisch te bezoeken is. Maar het voordeel van de aanwezigheid van de strandtent is uiteraard wel dat er sanitair is. Verder is het strand schoon, net als de zee en kun je heerlijk lang naakt wandelen tot net voor Sint Maartenszee. Qua publiek is het mooi gemêleerd. Al met al een heerlijke plek om naakt te recreëren.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  6
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  6
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  6

03 apr 2023 - Ton

6

Alles zelf meenemen

Ik bezocht de locatie Alleen

Locatie strandpaviljoen Sint Maartenszee Noord. Ben daar met de fiets heen gegaan omdat je dan tot het strand kan komen. Fiets neer gezet bij de fietsenstaling. En dan is het nog 10 min. lopen in noordelijke richting om bij het naaktstrand te komen. Ik was er van 01-08 tot 13-08 2022. Mooi strand, schoon en rustig. Geen pottenkijkers gezien en alles ligt er: alleengaande vrouwen of mannen, koppels en gezinnen. In het weekend is het wat drukker dan doordeweeks, maar ook dan is er voor iedereen nog genoeg ruimte. Een heerlijk stuk strand om naakt te kunnen recreëren. En het is er goed zwemmen als je te minsten aan de regels houdt. Wel koelbox meenemen met eten en drinken, er is niks te koop jammer genoeg. Ik heb er een heerlijke vakantie gehad.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  6
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  4

18 aug 2022 - Hendrik

8,9

naaktstrand Callantsoog

Ik bezocht de locatie Alleen

Heerlijk uitgestrekt naaktstrand, waar je beslist niet boven op elkaar ligt, dus voldoende privacy, zonder dat je je verlaten voelt. Contact met medenaaktgangers is gemakkelijk gemaakt. Er heerst een gemoedelijke sfeer. Het ontbreken van al te veel faciliteiten draagt bij aan het één zijn met de natuur.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  6
  Eten en drinken
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  4

26 mrt 2022 - Henk Buursema

7,1

Jammer van het paviljoen waar je ongekleed niet welkom bent....

Ik bezocht de locatie Met vrienden

Mooi en gezellig strand, waar je behalve alleen liggen en zwemmen ook kilometers wandelen kunt langs het strand richting Sint Maartenszee. Dat is de volgende badplaats, de naturistengedeeltes grenzen aan elkaar zonder strandopgang er tussen in, je kunt er dus bloot van de ene naar de andere badplaats lopen. Op het gedeelte van Callantsoog vind je paviljoen Zilte Zucht, waar je als naturist weinig vaan hebt. Je bent alleen gekleed welkom daar, je vind er dus bijna geen naturisten waarmee je gezamelijk op 't strand ligt, maar grotendeels geklede mensen die de andere paviljoens te druk vinden, en zich daar onder genot van iets eten of drinken vergapen aan de blote strandgangers die om de tent heen liggen. Google maar eens op ome sjakie callantsoog en luister naar het liedje van De Badgasten, dan snap je het wel..... Fijne zonnige zomer !

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Prijs / kwaliteit
  6
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  6

12 mrt 2022 - Debby

6,6

Strand okay, paviljoen doet niet mee.....

Ik bezocht de locatie Met vrienden

Als het weer het toelaat, ben ik regelmatig te vinden op het strand tussen Sint Maartenszee en Callantsoog. Een prachtig, kilometers lang naaktstrand, met voor elk wat wils, zelfs voor honden (!), die misschien zelf met warm zonnig weer liever thuis in de schaduw zouden blijven, ipv dat ze met hun ongeschoeide pootjes over het hete zand moeten lopen... Het strand is zoals gezegd prachtig, met vloed soms wat smal, rust of reuring, het is er allemaal, er is plek zat voor iedereen, en de mensen zijn er vriendelijk. Helaas is 't paviljoen (Zucht) op de grens van het naaktstrand bij Callantsoog waardeloos voor naaktrecreanten. Geklede badgasten genieten daar van het uitzicht op naturisten die in hun blootje om dit tentje heen liggen, waar je zonder kleding aan niet naar binnen mag. Heel apart, maar bij de supermarkt in het dorp is ook alles te koop, dus dan maar 'n koeltas mee. Foto's ? Zoek op Facebook eens naar de groep naaktstrand Noord-Holland.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  6
  Prijs / kwaliteit
  6
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  6

28 aug 2021 - Debby

9

Eerste keer naaktstrand

Ik bezocht de locatie Alleen

Eigenlijk was ik gewoon benieuwd naar het strand en in de verte zag ik rustig stukje. Na 10 of 15 minuten lopen stond ik midden op een naaktstrand. Spontaan besloten om dan maar mee te doen en heb daar heerlijk kunnen ontspannen (zelfs in slaap gevallen). Ook fijn gezwommen, maar de zwembroek is droog in de tas gebleven.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  10
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10

25 aug 2021 - rfc

6

Rustig

Ik bezocht de locatie Met partner

Groot, ruim, maar wel stukkie lopen vanaf strandopgang

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  8
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  2

19 aug 2021 - OM

10

Oudste naaktstrand voor mij

Ik bezocht de locatie Met vrienden

De meest nostalgische plek. Ooit, voordat het officieel was, hier actie gevoerd voor naakt aan het strand mogen zitten en zwemmen. Deze plek verdient een gouden randje, ook al zijn de faciliteiten misschien niet 'luxe'. Dat hoeft ook niet - dit strand is het mooiste van de wereld, wit zand en prima zwemmen tussen de pieren. Garnalen en mosselen zo in de hand.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  10
  Zwemmen
  10
  Eten en drinken
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  6

21 mrt 2021 - Ida Sabelis

8,3

Goede plek

Ik bezocht de locatie Met partner

Niet veel voorzieningen, wel groot genoeg om op rustige plek te liggen op een drukke dag. Prettige sfeer!

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  6
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2

21 mrt 2021 - Jan

7,4

Heerlijk, ruim strand

Ik bezocht de locatie Met partner

Callantsoog is een heerlijk strand om te vertoeven. Met de bordjes wordt duidelijk het begin van het naaktstrand aangegeven, maar onze ervaring is dat er voor/tijdens het hoogseizoen vaak al voor de aangegeven locatie zonder problemen bloot gerecreëerd wordt. Het strand is ruim en er is volop ruimte voor iedereen (ook voor loslopende honden zonder er last van te hebben). Voor de mindervaliden onder ons is de bereikbaarheid helaas een uitdaging (vanaf de strandopgang, wat al een beste klucht is, moet er een aardig stuk door het zand gelopen worden), en qua eten, drinken en sanitaire moet er naar het textielstrand uitgeweken worden. Hoe dichterbij de strandopgang, hoe meer reuring, dus voor rustzoekers is het even het begin voorbij lopen, en daarna heerlijk vertoeven!

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  8
  Staat van het sanitair
  8
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  6

23 dec 2020 - R. Tol

7,7

Callantsoog in corona tijd

Ik bezocht de locatie Met partner

Deze "zomer" vanwege de coronamaatregelen in Nederland gebleven. Wij bezochten Callantsoog en is prima bevallen ondanks de maatregelen, komen zeker nog een keer terug!

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Prijs / kwaliteit
  6
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2

16 dec 2020 - R. van Merkhoven

3,5

Lekker strand, maar....

Ik bezocht de locatie Met partner

Mooi breed ruim strand waar het goed toeven is. Helaas lopen er honden los. Niet vaak last van gehad, maar toch... Het strandtentje heb je als naturist niets aan. Daar ben je duidelijk niet welkom.

  Blootvriendelijkheid
  6
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  4
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  4
  Geschikt voor mindervaliden
  2

19 dec 2019 - Hans

9

Goede plek om naakt op het strand te zijn

Ik bezocht de locatie Met partner

Callantsoog is erg vriendelijk naaktstrand, veel ruimte en nog nooit opdringerige mensen gehad.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  8
  Zwemmen
  10
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

08 sep 2019 - Jan

8

Heerlijk groot strand! Een van de weinige stranden waar ik onbekommerd bloot met mijn hond kan spelen. De hond mag ook genieten, en dit is bijna nergens (meer) mogelijk. Voor hondenhaters zijn er genoeg alternatieven.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  7

03 aug 2018 - René

7

Nu met het mooie weer praktisch alle dagen op het "naaktstrand" annex het strand waar de gemeente honden op het strand heeft toegestaan. Het is niet altijd plezierig om er te zijn. Als je hondenbezitters aanspreekt op het urineren van hun honden net naast je plekje wordt je gezegd dat het een plaats is waar honden los mogen lopen. Zelf liggen ze zelf lekker af te koelen in zee en de hond loopt vrij in het rond vrolijk al urinerend zijn territorium af te bakenen. Het is toch belachelijk dat de gemeente Schagen de "naaktstranden" binnen haar gemeente ook maar aangewezen heeft als losloop gebied voor honden. Wil het huidige college van B&W de naaktrecreatie uit de gemeente hebben?

  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  5
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  9
  Kindvriendelijkheid
  10

27 jul 2018 - Jos van Trappen

4

Een mooi strand, maar helaas wel loslopende honden toegestaan op het naaktstrand. Smerig door de hondenuitwerpselen en irritant al die kijkende en glurende geklede mensen, we voelden ons niet op ons gemak.

  Faciliteiten
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8

25 mei 2017 - bezoeker

7,5

Het mooiste stukje strand van Nederland! Via Callantsoog één duin over en je bent op 't strand, dan linksaf. Na 'n paar honderd meter zie je de eerste naturisten al op 't strand liggen. Ook kindvriendelijk, eigenlijk wel voor elk wat wils. Wil je rust, ga je verderop liggen, er is ruimte genoeg tussen Callantsoog en Sint Maartenszee (ook via die kant te bereiken)! Aan paviljoen Zilte Zucht op 't naturistenstrand heb je als naturist weinig, je bent er in je blootje niet welkom. Luister naar het liedje (kopieëer de link en plak 'm in je zoekbalk), en je weet alles binnen 'n paar minuten! https://www.youtube.com/watch?v=5A62JWBGF6s

  Blootvriendelijkheid
  9
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10

03 sep 2016 - Ingrid

7,8

Fantastisch mooi strand dat makkelijk te bereiken is via St. Maartenszee. Ga altijd samen met mijn vrouw; zij is minder goed ter been, dus maak ik vaak alleen een wandeling langs de zeelijn van dit 2,3 km lange strand (waar vindt je dat?); ben dan niet aan het paraderen. Alleengaande vrouwen kunnen zich vaak het beste in de buurt van een of meerdere stellen nestelen en dan een teken van herkenning uitwisselen; er wordt dan extra opgelet.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  5

27 jul 2016 - Bezoeker

5,5

Groot strand, prima te bereiken per fiets bij Sint Maartenszee maar vanaf Callantsoog ook met ander vervoer. De ene dag veel paraderende heren die mijn (single man) aandacht trekken. De andere dag bijna geen. Maar storend is het wel. Het went nooit helemaal. Wie weet een oplossing voor dit probleem ?

  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  7
  Faciliteiten
  4
  Eten en drinken
  5

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  9
  Kindvriendelijkheid
  4

22 aug 2015 - Didier

6

Ik lag tegen de duinen aan (vrouw alleen). Een echte afrader, veel alleenstaande mannen die net te dicht bij komen liggen. Verder betrapte ik er 1 op filmen! Nb! Gaat om strand bij Sint Maartenzee.

  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  6

04 jul 2015 - J

7

We waren er op een lekkere dag, niet heel warm (graad of 23) rond 16 uur en zijn vertrokken rond 20 uur. Het laatste uur waren we alleen. Heerlijk genoten. Zeker een aanrader.

  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  7

11 aug 2013 - Bezoeker

7

Ik ga met regelmaat naar dit mooie stukje strand. Het strand op zich is erg schoon. Je kan hier lekker rustig zonnen, jong/oud gezinnen en vakantiegangers, iedereen weet het wel te vinden in Callantsoog. Alleen het zeewater is erg gevaarlijk vanwege zeer sterke stroming. Ruud.

  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  7

06 aug 2013 - Bezoeker

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website