Naaktstrand Ardeer – North Ayrshire

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

  • Korting op overnachtingen bij blootlocaties
  • Korting op activiteiten en evenementen
  • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze blootlocatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Helemaal bovenaan het schiereiland Ardeer, een onderdeel van Stevenston in North Ayrshire en de thuisbasis van het enige ‘officële’ naaktstrand aan het zuidwestelijke Schotse vasteland. Het strand strekt zich uit over ongeveer 3.2 km (2 mijl) met een zeedijk, duinen en de voormalige Nobel/ICI-werken.

In het dorp Ardeer, sla rechtsaf in de richting van de kerk, neem daarna de afslag links en dan rechts (volg de borden Beach Point). Aan het einde vindt u de Beach Park parkeerplaats. Vanaf de parkeerplaats rijdt of wandelt u in zuidelijke richting langs de openbare toiletten naar de kaap. Daar net voorbij vindt u het naaktstrand.

De naturisten zijn vaak te vinden op het strand voorbij de eerste golfbreker, maar bijna overal op dit gedeelte van het strand (buiten de Burns gedenkmuur op de zeedijk) is naturisme toegestaan. In totaal is het 15-20 min lopen vanaf de parkeerplaats.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Ardeer
Schotland
Engeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
55.633053, -4.747965
map Open kaart