Naaktstrand Downderry Beach

10
Fenomenaal 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Zandstrand
 • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Downderry Beach (Lord Elliott’s Beach), bij Looe
Het ruwe zandstrand ligt ten oosten van het dorp. De tweede en derde baai worden gebruikt door naturisten. Let wel op dat met hoog water, is de toegang tijdelijk afgesloten.

Heb jij Naaktstrand Downderry Beach in Engeland bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand Engeland. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

10
  Blootvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
10

Ik bezocht de locatie Alleen

Het (officiële) naturistenstrand van Downderry ligt ten oosten van het dorp. De vermelding van de plaatsnaam Looe hierboven is verwarrend omdat deze plaats veel verder naar het westen ligt. Het naturistenstrand begint achter een rotspartij, die met een beetje klauteren altijd te passeren is, hoog- of laagwater. Het strand is prachtig met zand en kleine kiezels, de zee helder en heerlijk fris! Tijdens warme zomerdagen begin juli was het er heerlijk rustig: maar enkele bezoekers op een kilometer strand. Vanaf de achterste baai - wel altijd bereikbaar, maar niet altijd met droge voeten - gaat een smal paadje steil de helling op, naar het South West Coast Path. Van daar heb je een prachtig uitzicht op de zuidkust van Cornwall.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10

03 aug 2022 - JR & Z

Contactinformatie

Adresgegevens
Deviock
Torpoint
Zuid-West
Engeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
50.360366, -4.370275
map Open kaart