Naaktstrand Leysdown Beach

4
Matig 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Officieel naaktstrand
 • Aan zee
 • Zandstrand

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Leysdown Beach

Het zandstrand ligt op het eiland Sheppey. Toegang: Op 3 kilometer ten zuidwesten van Leysdown. Halverwege wordt de weg een soort spoort dat eindigt bij de parkeerplaats Mile End Gate. Loop nog zo’n 400 m door. Informatie: Information Office, Swale Borough Council, Trinity Road, Sheerness Kent ME12 2PG. Tel. 0044 (0)17 95 58 00 68

Heb jij Naaktstrand Leysdown Beach in Engeland bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Engeland. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Trinity Road
ME12 2PG Sheppey, Sheerness
Zuid-Oost
0044 (0)17 95 58 00 68
Engeland

Navigatieadres

Google coördinaten
51.398970, 0.922067
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

4
  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  4
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  2
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  2
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2
4

Ver lopen!

Ik bezocht de locatie Met partner

Vandaag naar dit strand geweest. Was wel even zoeken. Parkeer je auto bij Neptune’s beach café. Let op! Parking gaat dicht als dit café dicht gaat, op een donderdag is dat om 15.00 al! 200m daarvoor kan je je auto ook kwijt, maar is dus verder lopen. Het is dan toch wel ruim 1 mijl lopen! Je kan met de auto dichterbij komen maar dat is een doodlopende weg waar je niet kan/mag parkeren. Engels weggetje, zo breed als 1 auto dus. Nergens staat aangegeven welke kant je op moet lopen, pas als je er bent staat er een bordje dat je op het naaktstrand bent. Strand was groen van zeewier, dus maar op het gras gaan liggen. Geen toilet, niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers en geen andere voorzieningen. Wel veel mooie vogels onderweg naar het strand(Grutto, strandplevier, rouwkwikstaart, scholekster). Er is daarachter een natuurgebied. Ik vind de Galderse meren eigenlijk aantrekkelijker om te liggen 😉

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  4
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  2
  Staat van het sanitair
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  2
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2

03 aug 2023 - Frank

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website