Naaktstrand Leysdown Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het zandstrand ligt op het eiland Sheppey. Toegang: Op 3 kilometer ten zuidwesten van Leysdown. Halverwege wordt de weg een soort spoort dat eindigt bij de parkeerplaats Mile End Gate. Loop nog zo’n 400 m door. Informatie: Information Office, Swale Borough Council, Trinity Road, Sheerness Kent ME12 2PG. Tel. 0044 (0)17 95 58 00 68

Heb jij Naaktstrand Leysdown Beach in Engeland bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Engeland. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Trinity Road
ME12 2PG Sheppey, Sheerness
Zuid-Oost
0044 (0)17 95 58 00 68
Engeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
51.398970, 0.922067
map Open kaart