Naaktstrand Leysdown Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het zandstrand ligt op het eiland Sheppey. Toegang: Op 3 kilometer ten zuidwesten van Leysdown. Halverwege wordt de weg een soort spoort dat eindigt bij de parkeerplaats Mile End Gate. Loop nog zo’n 400 m door. Informatie: Information Office, Swale Borough Council, Trinity Road, Sheerness Kent ME12 2PG. Tel. 0044 (0)17 95 58 00 68

Heb jij Naaktstrand Leysdown Beach in Engeland bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Engeland. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Trinity Road
ME12 2PG Sheppey, Sheerness
Zuid-Oost
0044 (0)17 95 58 00 68
Engeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
51.398970, 0.922067
map Open kaart