Naaktstrand Alabodarna

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Alabodarna ligt halverwege tussen Helsingborg en Landskrona, circa 13 km ten noorden van Landskrova. Een steile kust met daaronder afwisselend zand- en rotsstrand (soms laat de zee wat meer zand achter dan een andere keer). Het ligt aan diep water en daarmee minder geschikt voor kinderen. Dit strand had in het verleden een officiële status als naaktstrand, ook nu vindt hier nog steeds naaktrecreatie plaats.

Bereikbaarheid Naaktstrand Alabodarna

Parkeren kan op een parkeerplaats noordelijk van de haven van Alabodarna. Loop vanaf hier naar het strand. Loop over het strand richting het noorden. Voorbij de betonresten ligt het naaktstrand.

Heb jij Naaktstrand Alabodarna in Zweden bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Ålabodstranden 169
261 63 Glumslöv
Blekinge & Skåne
Zweden
Contact
E-mail
Telefoon
0046 (0)4 18 16 980
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
55.94716757538023, 12.767226084244477
map Open kaart