Lido di Volano

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Een naturistische organisatie heeft in overleg met de plaatselijke autoriteiten een stuk strand toegewezen gekregen waar naakt gerecreëerd mag worden. Het gaat om meest noordelijk deel van een groot strand bij Comacchio. Het is met borden aangegeven.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

0

Ik ben hier 2 keer geweest (2 achtereenvolgende jaren) maar dit is geen aanrader. Het is een stuk strand met kreupel hout en geen borden of faciliteiten en veel vuil en weinig recreanten. Echter als je aan de noord kant van Lido della Nazioni het fietspad neemt door het bos richting Lido di Volano kom je ongeveer halverwege wel een fijn stukje strand tegen. Klein maar fijn zonder faciliteiten.

10 jan 2015 - Rick

Contactinformatie

Adresgegevens
Ferrara
Noord Italië
Italië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
44.8108, 12.2813
map Open kaart