Naaktstrand Spiaggia di Capocotta

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Officieel naaktstrand
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Km 9 strada statale 601. Op de SS148 ‘Pontina’, afslag Pratica di Mare. Bus 7 vanaf Villegio Tognazzi, bushalte Porto di Ena. Groot zandstrand waar naturisme door gemeente is toegestaan.

Dit strand ligt dichtbij de stad Romen in Italië. Het is een fijn en schoon naaktstrand en vooral niet te druk. Je vindt er diverse barretjes waar je iets simpels kunt eten of drinken. Het strand is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Lido di Ostia
Lazio
Italië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
41.6788100, 12.3837700
map Open kaart