Naturistencamping Cherokee Lodge Resort

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional

Beschrijving

Cherokee Lodge Resort is een enorm terrein van 120 hectare in de omgeving van Crossville. Deze naturistencamping ligt in de staat Tennessee in de Verenigde Staten. Tennessee staat bekend om de vele golfterreinen in de buurt. Je kunt er goed wandelen. Cherokee Lodge Resort is een clothing-optional resort, maar rond het zwembad en de jacuzzi is bloot verplicht. Het gebruik van camera’s is niet toegestaan. Aangesloten bij de AANR.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Cherokee Lodge Resort

Kampeerplaatsen (met en zonder elektriciteit) voor tent, caravan en camper, verhuur van kamers en huisjes, zwembad, meer, snackbar, restaurant, speeltoestellen, tennisbaan, volleybalveld, jacuzzi, clubhuis met pooltafel, tafeltennis en darts, kerkje.

Adresgegevens

Adres

324 Trails End Road
TN 38571 Crossville
Tennessee
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
36.05548, -85.14767
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
office@cherokee-lodge.com
Telefoon
+001 (931)2775140
Website