Van Tan Club

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

  • Korting op overnachtingen bij blootlocaties
  • Korting op activiteiten en evenementen
  • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze blootlocatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

De Van Tan Club is Canada’s oudste naturistische vereniging. In 1939 opgericht door Ray Connett ‘De vader van het Canadese Naturisme’, is de vereniging gevestigd in het pittoreske North Vancouver. De Van Tan Club is trots op zijn rustieke en ontspannen sfeer op en rond het terrein. Er is voldoende ruimte voor tenten, caravans en (kleine) campers.

De club heeft een houtgestookte sauna, faciliteiten voor o.a. volleybal, badminton, hoefijzers, croquet, speeltoestellen voor de kinderen en kleuterbad, ruime gazons om te zonnen en veel schaduwbomen.

De Van Tan Club is een bescheiden terrein van ongeveer 3 ha, gelegen op de hellingen van Grouse Mountain en biedt prachtig uitzicht op Burrard Inlet en Greater Vancouver. Het terrein ligt op slechts 30 minuten rijden van het centrum van Vancouver.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Box 37120 RPO Lonsdale
V7N 4M4 North Vancouver
British Columbia
Canada
Contact
E-mail
info@vantan.ca
Telefoon
+1 6049802400
Website
http://www.vantan.ca/
Navigatieadres
Google coördinaten
49.354141, -123.07290499999900
map Open kaart