Van Tan Club

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Beschrijving

De Van Tan Club is Canada’s oudste naturistische vereniging. In 1939 opgericht door Ray Connett ‘De vader van het Canadese Naturisme’, is de vereniging gevestigd in het pittoreske North Vancouver. De Van Tan Club is trots op zijn rustieke en ontspannen sfeer op en rond het terrein. Er is voldoende ruimte voor tenten, caravans en (kleine) campers.

De club heeft een houtgestookte sauna, faciliteiten voor o.a. volleybal, badminton, hoefijzers, croquet, speeltoestellen voor de kinderen en kleuterbad, ruime gazons om te zonnen en veel schaduwbomen.

De Van Tan Club is een bescheiden terrein van ongeveer 3 ha, gelegen op de hellingen van Grouse Mountain en biedt prachtig uitzicht op Burrard Inlet en Greater Vancouver. Het terrein ligt op slechts 30 minuten rijden van het centrum van Vancouver.

Adresgegevens

Adres

Box 37120 RPO Lonsdale
V7N 4M4 North Vancouver
British Columbia
Canada

Navigatieadres

Google coördinaten
49.354141, -123.07290499999900
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@vantan.ca
Telefoon
+1 6049802400
Website
http://www.vantan.ca/