Naturistencamping Simply Naturist Retreat

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping
  • Dagrecreatie

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naturistencamping Simply Naturist Retreat ligt in de glooiende heuvels van Carleton County, New Brunswick. Het terrein is 20 minuten van Hartland NB, 35 minuten van Woodstock NB en 50 minuten van de grensovergang Houlton, Maine.

Winkels en toeristische activiteiten vind je op ongeveer 20 minuten rijden van het terrein. Alleen in het weekend kun je gebruik maken van Naturistencamping Simply Naturist Retreat.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Glassville
New Brunswick
Canada
Contact
E-mail
gasco@nbnet.nb.ca
Telefoon
(506) 246-5593
Website
http://www.geocities.ws/simplynaturist/
Navigatieadres
Google coördinaten
46.480562, -67.4220950000000
map Open kaart