Türkwiese (Kärntner Lichtbund)

7,2
Goed 2 reviews

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Türkwiese is een idyllisch verenigingsterrein aan het Keutschachmeer, vlak bij de grens met Italië en Slovenië. Het is een rustige gezinscamping met veel vaste gasten en als middelpunt het prachtige meer, voorzien van een steiger en een vlot.Er is een klein cafetaria, een kinderspeelplaats met zandbak en klimrekken, sportfaciliteiten, pingpongtafel en in het hoogseizoen georganiseerde activiteiten voor kinderen.

Plaatsen met elektriciteit zijn alleen op aanvraag beschikbaar. Alleengaanden schijnen geen toegang te krijgen. Geopend van mei t/m augustus.

Faciliteiten en mogelijkheden
Goede sanitaire voorzieningen, clubhuis, restaurant en levensmiddelenverkoop, zwemmeertje, wasmachine, petanque, balspelen, tafeltennis, creatieve activiteiten, discotheek, muzikale activiteiten, bibliotheek, fietsverhuur, kinderspeelplaats en een sportveld. Animatieprogramma voor jong en oud.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7,2
  Ligging
  7,5
  Faciliteiten
  7,5
  Eten en drinken
  6,5
  Kindvriendelijkheid
  6,5
  Hygiëne
  7,5
  Prettig Bloot recreëren
  7,5
7,3

Met schitterend weer een schitterende vakantie. Een rustige camping met ruime plaatsen en goede faciliteiten. Met een supermarkt op 5 min. fietsen. Een heerlijke camping om lekker te onthaasten. Helder water, mooi meer, heerlijk rustig.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8

29 aug 2017 - erik oosterhof

7

Toen ik hier om een uur of 17:30 aankwam, mocht ik er niet op omdat ik alleen was. Ik heb gezegd dat ik bij een naturistenvereniging aangesloten ben en dat ik nog nooit had gehoord dat ik er niet op mocht. De mensen aan de poort zeiden tegen mij dat het alleen voor stellen is. Toen ik zei dat ik dat belachelijk vond, omdat ik gewoon lid ben van een vereniging ben, antwoordde men dat alles vol was. En daar mee kon ik het doen.

  Ligging
  7
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  7
  Kindvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7
  Prettig Bloot recreëren
  7

14 sep 2010 - Bezoeker

Contactinformatie

Adresgegevens
Dobeinitz
A-9074 Keutschach am See
Oostenrijk
Contact
E-mail
klb.turkwiese@aon.at
Telefoon
+43 (0)42732838 / +43 (0)422481218
Website
http://www.klb.at
Navigatieadres
Google coördinaten
46.5836, 14.1679
map Open kaart