Naturistencamping ÖKO-Camp

9,1
Uitmuntend 1 review
Meer foto's (5)

Kenmerken

Algemeen

 • Verenigingscamping
 • Dagrecreatie

Eten en drinken

 • Bar

Faciliteiten

 • Natuurwater

Type verblijf

 • Natuur
 • Tent
 • Caravan
 • Camper

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Bijzonderheden Naturistencamping ÖKO-Camp

Op Naturistencamping ÖKO-Camp in Oostenrijk kun je kamperen met tent of camper. De camping heeft een ruim perceel, waar je gebruik kunt maken van het kampvuur of barbecue. velen vinden de camping als bij toeval op doorreis voor 1 nacht. Maar deze ecologische camping heeft veel meer mogelijkheden. Er is een heel groot FKK groen gedeelte met veel schaduwplekken en natuurlijk een grote zwemvijver, heerlijk om hier meerdere malen te vertoeven. Ben je met kinderen? – dan zullen ze reuze genieten van de 2 zwemvijvers vooraan.

Faciliteiten van Naturistencamping ÖKO-Camp

Voor de campinggasten zijn eigen douches en toiletten beschikbaar in het interieur van de boerderij. De receptie is (tijdens het seizoen)dagelijks geopend van 10 – 12 uur en van 14 – 18 uur.

Er is een kleine snackkiosk en biergarten.

In de directe omgeving zijn 3 zwemvijvers (2 vooraan en 1 naturismegedeelte) die altijd toegankelijk zijn ook voor dag gasten.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

9,1
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  8
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2
9,1

heerlijke ecologische camping - niet alleen voor op doorreis.

Ik bezocht de locatie Alleen

Wat een verrassing hier op deze Ecologische camping (12 ha) te belanden. Ik was met m'n camper en alleen. Ook caravans en tenten kunnen er staan. Je kunt enkel per email reserveren of bellen. De receptie is enkel open tussen 10 - 12 uur en 14 - 18 uur. Er is altijd plaats. Je kunt enkel cash betalen - vertrek je vroeg betaal dan de namiddag ervoor. Maar wat een heerlijke plek met 3 grote zwemvijvers waarvan 1 in het FKK/Naturisme gedeelte. Het is een camping waar je echt kunt opladen en uitrusten, niet enkel voor op doorreis. Zelf ben ik energetisch therapeut - de energiewaarden van de zwemvijvers zijn heel hoog, echte gezonde krachtplekken waar je lichter uit het water komt. De sfeer is gezellig en gemoedelijk. De mensen die het openhouden zitten met hun hart op de juiste plaats. Het is een plezier hier te vertoeven, ik had heerlijke ontmoetingen. Rond de 2 zwemvijvers links van de camping kun je eenvoudige gerechten bestellen, zeer schappelijk van prijs. Verwacht echter geen restaurant. Het sanitair is erg hygiënisch en is binnen in de boerderij. Ik heb mooie foto's van deze camping. Graag zou ik ze sturen naar de redactie want de basisprent geeft niet weer hoe mooi het hier is. Naar welk emailadres kan ik ze sturen? Zodat dit op de blootkompas en app juister wordt weergegeven. Het emailadres om te reserveren is: info@oekocamp.at - Moge er meer reviews komen want deze plek is de moeite waard! Reactie NFN Open & Bloot: Dank je wel voor je review, Hugo! We zijn altijd blij met de bijdragen van onze leden. Zo houden we BlootKompas! actueel voor iedereen. De app wordt al langere tijd niet meer ondersteund, bijgewerkt en is niet meer beschikbaar in de app stores. Deze kun je beter van je telefoon verwijderen. Foto's kun je mailen naar info@blootkompas.nl

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  8
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

26 aug 2022 - Hugo Van Verdegem

Contactinformatie

Adresgegevens
Edenaichet 6
4773 Eggerding
Oostenrijk
Contact
E-mail
info@oekocamp.at
Telefoon
+43 664/2141695
Website
https://www.oekocamp.at/
Navigatieadres
Google coördinaten
48.33844, 13.47687
map Open kaart