Naturistencamping ÖKO-Camp

7,3
Goed 2 reviews
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Verenigingscamping
 • Dagrecreatie

Eten en drinken

 • Bar

Faciliteiten

 • Natuurwater

Type verblijf

 • Natuur
 • Tent
 • Caravan
 • Camper

Beschrijving

Bijzonderheden Naturistencamping ÖKO-Camp

Op Naturistencamping ÖKO-Camp in Oostenrijk kun je kamperen met tent of camper. De camping heeft een ruim perceel, waar je gebruik kunt maken van het kampvuur of barbecue. velen vinden de camping als bij toeval op doorreis voor 1 nacht. Maar deze ecologische camping heeft veel meer mogelijkheden. Er is een heel groot FKK groen gedeelte met veel schaduwplekken en natuurlijk een grote zwemvijver, heerlijk om hier meerdere malen te vertoeven. Ben je met kinderen? – dan zullen ze reuze genieten van de 2 zwemvijvers vooraan.

Faciliteiten van Naturistencamping ÖKO-Camp

Voor de campinggasten zijn eigen douches en toiletten beschikbaar in het interieur van de boerderij. De receptie is (tijdens het seizoen)dagelijks geopend van 10 – 12 uur en van 14 – 18 uur.

Er is een kleine snackkiosk en biergarten.

In de directe omgeving zijn 3 zwemvijvers (2 vooraan en 1 naturismegedeelte) die altijd toegankelijk zijn ook voor dag gasten.

Adresgegevens

Adres

Edenaichet 6
4773 Eggerding
Oostenrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
48.33844, 13.47687
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7,3
  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  9
  Prijs / kwaliteit
  6
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  9
  Eten en drinken
  5

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2
5,4

Geen echte naturisten camping

Ik bezocht de locatie Met partner

Deze camping is een textielcamping met achter in een hoekje langs de weg ca 7 naturisten plaatsen. Je kun naturistisch op je staanplaats zijn maar niet op het pad en de rest van de camping. Wat mij betreft is het geen naturisten camping! De plaatsen zijn royaal met een beetje schaduw. Een van de zwem vijvers is naturistisch. Dat is heerlijk Het sanitair is op grotere afstand maar schoon. De camping is niet goedkoop.

  Blootvriendelijkheid
  2
  Hygiëne
  8
  Prijs / kwaliteit
  4
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  4
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2

06 jul 2023 - Jo

9,1

heerlijke ecologische camping - niet alleen voor op doorreis.

Ik bezocht de locatie Alleen

Wat een verrassing hier op deze Ecologische camping (12 ha) te belanden. Ik was met m'n camper en alleen. Ook caravans en tenten kunnen er staan. Je kunt enkel per email reserveren of bellen. De receptie is enkel open tussen 10 - 12 uur en 14 - 18 uur. Er is altijd plaats. Je kunt enkel cash betalen - vertrek je vroeg betaal dan de namiddag ervoor. Maar wat een heerlijke plek met 3 grote zwemvijvers waarvan 1 in het FKK/Naturisme gedeelte. Het is een camping waar je echt kunt opladen en uitrusten, niet enkel voor op doorreis. Zelf ben ik energetisch therapeut - de energiewaarden van de zwemvijvers zijn heel hoog, echte gezonde krachtplekken waar je lichter uit het water komt. De sfeer is gezellig en gemoedelijk. De mensen die het openhouden zitten met hun hart op de juiste plaats. Het is een plezier hier te vertoeven, ik had heerlijke ontmoetingen. Rond de 2 zwemvijvers links van de camping kun je eenvoudige gerechten bestellen, zeer schappelijk van prijs. Verwacht echter geen restaurant. Het sanitair is erg hygiënisch en is binnen in de boerderij. Ik heb mooie foto's van deze camping. Graag zou ik ze sturen naar de redactie want de basisprent geeft niet weer hoe mooi het hier is. Naar welk emailadres kan ik ze sturen? Zodat dit op de blootkompas en app juister wordt weergegeven. Het emailadres om te reserveren is: info@oekocamp.at - Moge er meer reviews komen want deze plek is de moeite waard! Reactie NFN Open & Bloot: Dank je wel voor je review, Hugo! We zijn altijd blij met de bijdragen van onze leden. Zo houden we BlootKompas! actueel voor iedereen. De app wordt al langere tijd niet meer ondersteund, bijgewerkt en is niet meer beschikbaar in de app stores. Deze kun je beter van je telefoon verwijderen. Foto's kun je mailen naar info@blootkompas.nl

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  8
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

26 aug 2022 - Hugo Van Verdegem

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@oekocamp.at
Telefoon
+43 664/2141695
Website
https://www.oekocamp.at/