Naturistencamping ÖKO-Camp

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Op ÖKO-Camp in Oostenrijk kun je kamperen met tent of camper. De camping heeft een ruim perceel, waar je gebruik kunt maken van het kampvuur of barbecue.

Voor de campinggasten zijn eigen douches en toiletten beschikbaar in het interieur van de boerderij. In de directe omgeving zijn 3 zwemvijvers die altijd toegankelijk zijn.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Edenaichet 6
4773 Eggerding
Oostenrijk
Contact
E-mail
Telefoon
+43 664/2141695
Website
https://www.oekocamp.at/kontakt/
Navigatieadres
Google coördinaten
48.33844, 13.47687
map Open kaart