Stora Ekenäset Naturistcamping

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Het terrein is 8 hectare groot en ligt op een eiland in het zuidoosten van Zweden. Het is daarom essentieel om van tevoren te bellen zodat je bij de pier kan worden opgehaald. Het terrein is geopend van 1 juni tot en met 31 augustus. Honden zijn toegestaan, mits aan de lijn. Het terrein is niet toegankelijk voor caravans. Let op: op het eiland is geen levensmiddelenverkoop. Neem dus alles mee. Wel is er een kelder aanwezig waar producten kunnen worden gekoeld.

Een bezoeker uit 2008 schrijft: ‘Er is een (naturistisch) wandelpad rond het eiland van ca. 1 km. Er is geen elektriciteit of stromend water. Er is een pomp die lekker vers drinkwater oppompt en een koele kelder waar etenswaren bewaard kunnen worden. Er is een houtgestookte sauna en een clubhuis met een grote keuken met een gasfornuis en -oven en gezellige openhaard. De wc is een ouderwets buitentoilet. Het eiland is erg rustig. De sfeer is gemoedelijk en gezellig.’

Faciliteiten en mogelijkheden Stora Ekenäset Naturistcamping

Clubhuis met openhaard, barbecue, toilet, accommodatieverhuur, kano’s, kookgelegenheid, vaarmogelijkheden en een sauna.

Adresgegevens

Adres

SE-504 03 Borås
Zweden

Navigatieadres

Google coördinaten
57.58398, 12.98203
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
vnf@telia.com
Telefoon
+46 (0)703543093
Website
http://www.scandinavianaturist.org/ekeneset/en