Plage du Domaine de Marquenterre

10
Fenomenaal 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Plage du Domaine de Marquenterre ligt ten noorden van Pointe de St. Quentin en de stranden Plage les Pins en Plage du Crotoy. Naturiste wordt op dit grote strand beoefend uit de buurt van de toegangen. Alleen getolereerd. Let op: Moeilijk te bereiken (ongeveer een uur lopen vanaf de parkeerplaats 3,5 kilometer).

Bron: Naturistenvakanties Wereldgids!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

10
  Blootvriendelijkheid
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6
10

Geen idee waar de naam en de locatie van dit strand vandaan komen, maar het ligt conform de kaart ten noorden van Fort-Mahon-Plage, waar de Boulevart Maritime du Nord eindigt en het nautisch centrum zich bevindt. Op geen enkele wijze is aangegeven dat het een naaktstrand is, maar de locatie is werkelijk schitterend. Zeer rustig en een prachtig breed strand met een hele mooie duinenrij, welke vrij toegankelijk is. Heerlijk uit de wind liggen in een van de vele duinpannetjes, wat wil men nog meer. Er zijn verder totaal geen faciliteiten, maar dat vinden wij (mijn vrouw en ik) geen enkel bezwaar, Bij het nautisch centrum is een betaalde parkeerplaats en vandaar loop je zo het strand op. Ga rechtsaf en na enkele honderden meters ben je vrijwel de enige bezoeker van dit prachtige strand.

  Blootvriendelijkheid
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6

11 jun 2015 - JaapV

Contactinformatie

Adresgegevens
Quend-le-Crotoy
Picardie
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
50.34302779999999, 1.5511582000000317
map Open kaart