Plage de Saint Nicolas

7
Goed 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee

Beschrijving

Plage de Saint Nicolas is gelegen ten zuiden van Pointe de Grave. De naturistische zone wordt met borden aangegeven. Michelin kaart 71, deelkaart 15, zeezijde.

Je neemt de N215. Het strand staat na de veerpont aangegeven met borden. Zwemmen is hier toegestaan op basis van een gemeentelijke verordening van 27/01/1984 en het strand wordt bewaakt door MNS.

Adresgegevens

Adres

Le Verdon-sur-Mer
Aquitaine
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
45.5420403284562, -1.0999228363036764
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  7
  Faciliteiten
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  10
7

We waren daar in september 2015, een prachtig breed strand afhankelijk van het getij, want anders is het heel smal, echt leuk die afwisseling. Het was van de parkeer plaats hooguit 100 meter lopen. Een rustig strand, met rechts het geklede en links het naturistische deel duidelijk aangegeven. Toen wij er waren was er geen horecagelegenheid meer (na seizoen) op de doordeweekse dagen. Wel op zaterdag en zondag. Een heerlijk gebied waar je een mooi uitzicht hebt op de stad Royan aan de overkant (30 minuten met de pont). Een heerlijk strand.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  7
  Faciliteiten
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  10

22 sep 2015 - Ad

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website