Plage de Luzéronde

8,7
Geweldig 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee
 • Gratis toegang

Beschrijving

Adresgegevens

Adres

Ile de Noirmoutier
Pays de la Loire
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
47.0023455, -2.2970275999999785
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8,7
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  8
8,7

Dit (officieel getolereerde) naaktstrand is prachtig gelegen aan de Westkust van het eiland Noirmoutier. Het strand ligt tussen l' Herbaudiere en l'Epine en dus niet zoals aangegeven tussen l'Herbaudiere en Noirmoutier. Alleen op de zuidelijke helft is naaktrecreërend getolereerd. Dit gedeelte is het best bereikbaar door de D38 naar l'Epine tot het einde toe af te rijden tot aan de Port de Morin. Hierna de borden volgen tot de zeilschool en dan de (gratis) parkeerplaats welke langs de zeewering ligt op te rijden. Het strand begint aan het Noordelijke einde van de zeewering. Bij mooi weer wordt het brede zandstrand door veel echtparen bezocht. Het naaktgedeelte heeft een lengte van zeker 2 kilometer waardoor een leuke wandeling langs de vloedlijn gemaakt kan worden. Zwemmen is goed mogelijk, alhoewel de waterdiepte vrij snel toeneemt. Eenn prachtig strand om te bezoeken!

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  8

28 jun 2015 - JaapV

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website