Plage de Luzéronde

8,8
Geweldig 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee
 • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

8,8
  Ligging
  10
  Faciliteiten
  6
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
8,8

Dit (officieel getolereerde) naaktstrand is prachtig gelegen aan de Westkust van het eiland Noirmoutier. Het strand ligt tussen l' Herbaudiere en l'Epine en dus niet zoals aangegeven tussen l'Herbaudiere en Noirmoutier. Alleen op de zuidelijke helft is naaktrecreërend getolereerd. Dit gedeelte is het best bereikbaar door de D38 naar l'Epine tot het einde toe af te rijden tot aan de Port de Morin. Hierna de borden volgen tot de zeilschool en dan de (gratis) parkeerplaats welke langs de zeewering ligt op te rijden. Het strand begint aan het Noordelijke einde van de zeewering. Bij mooi weer wordt het brede zandstrand door veel echtparen bezocht. Het naaktgedeelte heeft een lengte van zeker 2 kilometer waardoor een leuke wandeling langs de vloedlijn gemaakt kan worden. Zwemmen is goed mogelijk, alhoewel de waterdiepte vrij snel toeneemt. Eenn prachtig strand om te bezoeken!

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  6
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

28 jun 2015 - JaapV

Contactinformatie

Adresgegevens
Ile de Noirmoutier
Pays de la Loire
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
47.0023455, -2.2970275999999785
map Open kaart