Plage de la Batterie

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Plage de la Batterie ligt tussen Cannes en Golfe-Juan. Een drukbezocht, klein zandstrand van 20 meter dat wordt beheerd door Club Horizon de Grasse. Het strand is samengesteld uit zand en stenen.

Route
A8, afslag Antibes, vervolgens richting Cannes (RN7 bis). Gemeentelijke tolerantie: 20 m. Bus (Réseau Lignes d’Azur) : Arrêt Mire Juan

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Valauris - Golfe Juan
Alpes Maritimes
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
43.550832, 7.057489
map Open kaart