Naaktstrand Dugue Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Dugue Beach

Naaktstrand Dugue Beach is een strand gelegen in Ensuès-la-Redonne in het zuiden van Frankrijk. Het bestaat uit twee kleine stranden die tegenover de haven onder het station liggen. Het ene strand heeft een zanderig oppervlak, terwijl het andere bedekt is met kiezels. Bezoekers kunnen het strand kiezen dat bij hun voorkeuren past.

Het strand is gemakkelijk bereikbaar, met een parkeerplaats in de buurt. Of bezoekers nu op zoek zijn naar een zanderig of kiezelstrand of een kledingoptionele ervaring, Dugue Beach is een geschikte optie.

Heb jij Naaktstrand Dugue Beach bezocht?

Wil je je ervaringen delen met andere leden door een review achter te laten? Misschien heb je ook geschikte foto’s van dit strand die wij op BlootKompas! mogen gebruiken? Mail ze naar info@blootkompas.nl

 

Adresgegevens

Adres

Chem. de la Dugué
13820 Ensuès la Redonne
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
43.3334908, 5.1971395
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website