Naturistencamping ’t Vennebos

8
Zeer goed 5 reviews
Meer foto's (7)

Kenmerken

Algemeen

 • Verenigingscamping
 • 31 - 100 plaatsen

Ledenvoordeel

 • Korting op overnachtingen bij blootlocaties
 • Korting op activiteiten en evenementen
 • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze blootlocatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

t Vennebos in België is een familiaal naturistenterrein voorzien van een volledig uitgeruste en vergunde 2-sterren camping. Het terrein is gelegen op de grens van de Vlaamse Kempen en het glooiend Vlaams Brabants landschap, beschermd in een prachtige natuurlijke omgeving en uitstekend geschikt voor wandel- en fietsuitstapjes.

Er is een uitgebreid cultureel, historisch aanbod in de onmiddellijke nabijheid. Kamperen met tent, caravan en mobilhome is mogelijk gedurende het hele jaar. Er is een ruime zonneweide en er kan o.a. pétanque, volleybal, badminton worden gespeeld.

Er is ook een speeltuintje met zandbak, trampoline, een aangenaam plonsbad en tal van andere mogelijkheden om naar hartenlust te ravotten. De bossen in de omgeving en de bekende wandelingen van de “Grote Nete” die door Herselt en Westerlo lopen, maken van de streek een echt wandelparadijs. Er zijn tevens veel fietsmogelijkheden.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping ’t Vennebos

Een receptiegebouw met EHBO-ruimte, een gezellig clubhuis met bar en terras. en een volledig uitgerust hygiënisch sanitair gebouw met toiletten, afwas- en wasruimte en warme en koude douches. Er zijn 36 vaste kampeerplaatsen en 4 bezoekersplaatsen, allen met stroom. Voor de kampeerders is er een keuken beschikbaar. Er is een speelveld voor o.a. petanque, volleybal en badminton en er worden zowel in de zomer als in de winter veel activiteiten georganiseerd.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8
  Ligging
  9,8
  Faciliteiten
  7,8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Kindvriendelijkheid
  6,5
  Zwemmen
  6
  Hygiëne
  7,8
  Staat van het sanitair
  8
  Prettig Bloot recreëren
  9,3
  Eten en drinken
  7
8

Heerlijk relaxt

Ik bezocht de locatie Met partner

We waren een aantal jaren geleden al eens hier geweest en dat was toen ook goed bevallen. Nu ivm Corona wilden we niet zo ver van huis en we zouden voor een weekje weer eens hier naar 't Vennebos komen. Geweldig ontvangst, lekker rustig, mooie fietsroutes zowel gewoon als voor de mountainbike, op de warme dagen ook heerlijke verkoeling in het zwembad. We zijn uiteindelijk nog 5 dagen langer gebleven dan gepland en komen zeker nog eens terug.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Kindvriendelijkheid
  2
  Zwemmen
  6
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10

03 aug 2020 - Sylvia

7,8

Wij hebben hier 3 heerlijke dagen doorgebracht. Hartelijke ontvangst met uitgebreid rondleiding. Prettig contact met andere gasten. Een zeer rustige en relaxte sfeer. Veel mogelijkheden voor prachtige fietstochten in de omgeving. We gaan hier zeker nog eens terug.

  Ligging
  9
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  7
  Kindvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  9

28 mei 2018 - Peter & Nelly

9,2

Een pareltje in Langdorp-Aarschot, Vlaams Brabant. We zouden er 5 dagen staan en dan door naar Frankrijk. We zijn niet verder gegaan maar heerlijk bijna 3 weken op `t Vennebos gebleven. Het weer was namelijk heel goed! Met 40 plaatsen en 2,5 hectare is het best wel een klein verenigings-terrein. Maar het voordeel is dat je snel met iedereen contact hebt. En als je dat niet wilt, blijf je lekker op je plek. In het clubhuis (altijd open) staan de pintjes koud. Opschrijven wat je neemt en later of direct betalen. Er is een zwembadje om af te koel;en en voor de kids een speeltuintje en speelhuisje. De omgeving (de Demervallei) is geweldig om te fietsen en te wandelen. Aarschot (6 km) is prima op de fiets te doen voor een terrasje of een boodschapje. In Varenwinkel (1,5 km) is een bakkerijtje met wat dagelijkse boodschappen. Lidl en Aldi in Herstelt (5 km). Leuke steden om te bezoeken; Leuven, Mechelen en Hasselt. Langdorp heeft een stationnetje (3 km) en we zijn heerlijk relaxed met de trein gegaan.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  9
  Eten en drinken
  9
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  9
  Prettig Bloot recreëren
  10

01 jul 2017 - Henk en Ali D

7

zeer onkindvriendelijk

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  6
  Hygiëne
  5

21 sep 2016 - MaXtor

8

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  9
  Eten en drinken
  5
  Kindvriendelijkheid
  9
  Hygiëne
  7
  Prettig Bloot recreëren
  8

10 mrt 2015 - MaXtor

Contactinformatie

Adresgegevens
Klein Opperstraat 8/10
B-3201 Langdorp-Aarschot
Vlaams-Brabant
België
Contact
E-mail
natuurleven.vzw@gmail.com
Telefoon
+32 16434838
Website
http://www.natuurleven.be
Navigatieadres
Google coördinaten
51.017164, 4.892583
map Open kaart