Naturistencamping Shangri La Ranch

7,2
Goed 3 reviews
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Commerciële camping
 • Clothing optional

Diversen

 • Nederlands of Engels sprekend

Beschrijving

Naturistencamping Shangri La Ranch is een middelgrote gezinscamping net boven Phoenix (Arizona). Op deze naturistencamping in de Verenigde Staten heerst een clothing-optional’-beleid en bloot is alleen verplicht in het zwembad.

Bezoekers worden verzocht zich van tevoren aan te melden, zodat ze niet voor een gesloten poort staan. Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd en rustig. Aangesloten bij de AANR.

Adresgegevens

Adres

44444 North Shangri La Road
AZ 85087 New River
Arizona
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
33.887938, -112.080357
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7,2
  Blootvriendelijkheid
  7,3
  Hygiëne
  7,3
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  6,7
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6,7
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  8
8,6

Prima bloot vertoeven in de woestijn

Ik bezocht de locatie Alleen

Net als in eerdere jaren heb ik Shangri La Ranch in mijn programma opgenomen tijdens mijn bezoek aan Phoenix, Arizona. Ik probeer hier toch minimaal 2-3 maal langs te gaan voor een 'one day visit'. Shangri La Ranch afficheert zich als resort maar is dat niet. Het is eigenijk een soort kampeerplaats waar voornamelijk hele grote 'RV's' staan. Ook heeft men een paar appartementjes beschikbaar. Voor een dagbezoek is het uitermate geschikt. Vanwege het vrijwel altijd mooie weer is het aangenaam vertoeven rondom de twee zwembaden. Veel mensen zijn vaste bezoekers/bewoners van het resort (laten we het nog maar even zo noemen). Bij aankomst dien je je via de intercom te melden om daarna bij het kantoor een dagpas te krijgen. De mensen zijn vriendelijk en je krijgt korting wanneer je een lidmaatschap hebt bij een INF affiliated organisatie (zoals de NFN dus). Daarna parkeren vlakbij de zwembaden en je kunt uit de kleren en een plekje in de zon, of schaduw wanneer dat meer is gewenst, opzoeken. De sfeer is ongedwongen en relaxed en een praatje is snel gemaakt, zeker wanneer men er achter komt dat je uit Europa afkomstig bent. Men is er zeer op gebrand om de 'pool area' superschoon te houden, wat ook goed is gelukt. De rest van het terrein is toch wat ruig en stoffig (het ligt immers in redelijk onontgonnen gebied) maar dit is prima. In het weekend is het 'Bare Buns Cafe' geopend waar je terecht kan voor een hapje eten en een drankje. Verder staat er een vending machine waar frisdrank uit kan worden gehaald. Ook op het kantoor bij de ingang is frisdrank te verkrijgen. Doordat het resort clothing optional is loopt gekleed en ongekleed onbekommerd door elkaar. In het zwembad is naakt verplicht. Verwacht dus geen extreme luxe en laat je niet misleiden door het woord 'resort'. Is het daarom niet goed? Integendeel, het is een prima plek om op een rustige manier naakt te genieten van de zon en geregeld een duik te nemen. Wil je het terrein verkennen, dan is dat geen probleem. Je kunt gewoon naakt aan de wandel. Er schijnen zelfs trails te zijn in de omgeving die je naakt kunt volgen, maar de details daarvan zijn mij niet bekend. Wanneer je dus een dag over hebt en je zit in de buurt van Phoenix, rijdt even door naar New River om een dagje te genieten.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  8
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  8

18 jun 2019 - Marco

6

Ons bezoek aan Shangrila, iets ten noorden van Phoenix was leuk. De omgeving is mooi, zanderig, warm met cactussen en voor ons Hollanders heel anders dan dat we gewend zijn. Ons houten huisje dat we toegewezen kregen was oud maar schoon en alles was aanwezig om een paar heerlijke dagen te recreëren en om even te bekomen tijdens een rondreis door de zuid- westelijke staten van de VS. De mensen zijn vriendelijk en het zwembad heerlijk. We kunnen iedereen aanraden om daar langs te gaan als je in de buurt bent.

  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  6

25 mei 2015 - Marijke de Groot

6

Op bezoek bij familie in de buurt van New River zijn wij er een paar keer op dagbezoek geweest. De ranch wordt in hoofdzaak bezocht door campers, die er veelal maanden staan (overwinteraars uit het noorden van de USA en Canada). De zwembadfaciliteiten en verdere sportfaciliteiten zijn uitstekend en de eigenaren en kampeergasten zijn heel vriendelijk. De ranch is erg leuk voor dagbezoek, maar tentkamperen lijkt mij minder geslaagd in verband met de stoffige en zanderige ondergrond. De omgeving is het typische Arizona woestijnlandschap met reusachtige saguaro cactussen.

  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  6

16 dec 2011 - Bezoeker

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
joinus@shangrilaranch.com
Telefoon
+001 (623)4655959
Website
http://www.shangrilaranch.com