Naturistencamping Kirikau

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Beschrijving

Kirikau is het mooie terrein van de Auckland Naturist Club (voorheen Hibiscus Coast Sun Club). Het is 6 hectare groot. Levensmiddelen kunnen in het nabijgelegen winkelcentrum worden verkregen. De INF/FNI-kaart is verplicht.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Kirikau

Zwembad, zonneweide, jacuzzi, recreatieruimte met keuken, sanitairblok met warme douches, sauna, verhuur van chalet, kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper (met en zonder elektriciteit).

Let op: onderstaande GPS-gegevens zijn de gegevens van het dichtstbijzijnde dorpje en niet de gegevens van het terrein zelf. Neem voor de exacte locatie per telefoon of e-mail contact op met de club.

Adresgegevens

Adres

Grand Drive
Orewa
Auckland
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-36.58879, 174.67099
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie