Naturistencamping Kirikau

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Kirikau is het mooie terrein van de Auckland Naturist Club (voorheen Hibiscus Coast Sun Club). Het is 6 hectare groot. Levensmiddelen kunnen in het nabijgelegen winkelcentrum worden verkregen. De INF/FNI-kaart is verplicht.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Kirikau

Zwembad, zonneweide, jacuzzi, recreatieruimte met keuken, sanitairblok met warme douches, sauna, verhuur van chalet, kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper (met en zonder elektriciteit).

Let op: onderstaande GPS-gegevens zijn de gegevens van het dichtstbijzijnde dorpje en niet de gegevens van het terrein zelf. Neem voor de exacte locatie per telefoon of e-mail contact op met de club.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Grand Drive
Orewa
Auckland
Nieuw-Zeeland
Navigatieadres
Google coördinaten
-36.58879, 174.67099
map Open kaart