Naturistencamping Alpine Lakes Naturist Club

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het terrein van de Alpine Lakes Naturist Club ligt in het binnenland van het Zuidereiland, te midden van het vroegere mijngebied. Het ligt op vijf minuten van Lake Dunstan in Nieuw Zeeland. Er stroomt een klein riviertje over het terrein dat ’s zomers wordt ingedamd tot zwemplek. Bezoekers dienen voor de sleutel van het terrein van tevoren telefonisch contact op te nemen.

Voorzieningen
Kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper, clubhuis met keuken (in verband met brandgevaar mag er niet buiten op gaspitjes worden gekookt), riviertje.

Let op: Alpine Lakes Naturist Club verloor de huur van hun terrein in Lowburn en op zoek naar nieuw clubterrein in de regio Central Otago. Het is onduidelijk of het terrein nog geopend is. onderstaande GPS-gegevens zijn de gegevens van het dichtstbijzijnde dorpje en niet de gegevens van het terrein zelf. Neem voor de exacte locatie per telefoon of e-mail contact op met de club.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Lowburn
Cromwell
Central Otago
Nieuw-Zeeland
Navigatieadres
Google coördinaten
-45.006034, 169.213507
map Open kaart