Naturistencamping Fern Hills Club

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Al meer dan vijf decennia is Fern Hills een idyllisch toevluchtsoord voor zijn leden en gasten. De club is gelegen in een prachtige vallei omringd door een 75 hectare groot hardhout bos in de heuvels van zuid centraal Indiana in de Verenigde Staten.

De kilometerslange bospaden bieden eenzame eenzaamheid voor wandelaars en een spannend avontuur voor leden met golfkarretjes. Het recreatiegebied biedt sporten van alle soorten, waaronder volleybal, mini-ten, sjoelen en petanque, voor plezier en lichamelijk welzijn.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
7330 South Rockport Road
IN 47402 Bloomington
Indiana
Verenigde Staten
Contact
E-mail
fernhills@aol.com
Telefoon
+001 (812)8244489
Website
http://www.fernhillsclub.com
Navigatieadres
Google coördinaten
39.06852, -86.60259
map Open kaart