Naturistencamping Fern Hills Club

Meer foto's (5)

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Al meer dan vijf decennia is Fern Hills een idyllisch toevluchtsoord voor zijn leden en gasten. De club is gelegen in een prachtige vallei omringd door een 75 hectare groot hardhout bos in de heuvels van zuid centraal Indiana in de Verenigde Staten.

De kilometerslange bospaden bieden eenzame eenzaamheid voor wandelaars en een spannend avontuur voor leden met golfkarretjes. Het recreatiegebied biedt sporten van alle soorten, waaronder volleybal, mini-ten, sjoelen en petanque, voor plezier en lichamelijk welzijn.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
7330 South Rockport Road
IN 47402 Bloomington
Indiana
Verenigde Staten
Contact
E-mail
fernhills@aol.com
Telefoon
+001 (812)8244489
Website
http://www.fernhillsclub.com
Navigatieadres
Google coördinaten
39.06852, -86.60259
map Open kaart